Om Permanent Disability

September 23 by admin

Om Permanent Disability


Permanent handicap kan lægge pres på de handicappede og deres familie. De handicappede kan have særlige behov, såsom en vicevært. Nogle af dem, der har en permanent invaliditet er født med den betingelse, mens andre erhverve et handicap i løbet af et helt liv. Mens forsikringsselskaber definerer de forskellige typer af handicap, er de enige om, at ikke alle handicap er skabt lige.

Identifikation

En permanent invaliditet er tabet af en eller flere kropsdele eller funktioner og forventes at vare personens levetid. I modsætning til andre former for handicap, en permanent invaliditet er ikke-dødelig, men forventes at forblive den samme eller forværres over den resterende del af en persons liv.

Misforståelser

Nogle af dem, der har en permanent invaliditet kan have en chance for at genoplive eller genvinde nogle funktioner med ny teknologi eller medicin fremskridt. Men de, der modtager disse teknologier eller forskud ikke altid drage fordel af dem, og nogle gange resultere i yderligere funktionsfejl eller medicinske problemer.

effekter

Effekterne er varige til en handicappet og deres familie. Udgifterne til sundhedsvæsenet begrænse familiens evne til at betale for tjenester. De, der er afhængige af ekstra hjælp fra føderale eller statslige midler ofte får lav kvalitet sundhedspleje, og der er ikke mange behandlere er villige til at acceptere statslige fonde.

typer

Hver del af kroppen eller funktion af kroppen har evnen til at funktionsfejl, og dem med irreversible funktionsfejl er permanent deaktiveret.

Overvejelser

En permanent handicap ofte forhindrer en persons evne til at tilegne sig erhvervsarbejde. En anden form for permanent invaliditet er midlertidig total invaliditet, som er et tab af brug eller reduceret brug af en legemsdel eller funktion, men personen kan stadig erhverve erhvervsarbejde på et tidspunkt i deres levetid, selv om det betyder en anden linje af arbejde.

Fungere

Forsikringsselskaber og loven bruge en kooperativ terminologi til at skelne uens handicap. Disse definitioner hjælper forsikringsselskaberne at vurdere præmier, dækning og risici forbundet med hver enkelt modtager, og loven anvender disse fornemme udtryk for at værne handicappedes rettigheder og dækning.

Forebyggelse / Solution

Selvom vi ikke kan forhindre alle handicap, kan vi leve en sund livsstil og bruge sikkerhedsforanstaltninger på arbejde og leg. Tager prænatal vitaminer og efter læger ordrer kan forhindre fosterskader og skabe et sundt miljø for barnet at vokse.

Related Articles