Olivenolie Cure for nyresten

December 1 by admin

Nyresten, også kendt som nyresten, er urin, der er blevet krystalliseret i nyrerne. Over tid kan nyresten vokse til store dimensioner, hvilket fører til mavesmerter, vandladningsbesvær og blokering. Olivenolie, kombineret med andre naturlige ingredienser, har længe været anvendt som et naturligt middel mod nyresten, gennem en nem proces, som du kan gøre derhjemme.

Hvordan olivenolie Cure Works

Olivenolie virker ved at smøre dine nyrer, specifikt urethrale passager, så de nyresten til at krydse dine nyrer med lidt at ingen smerter. Men hvis din nyresten er store, de har brug for at blive brudt ned, før de kan sikkert gået ud af kroppen. Det er her, de andre dele af den olivenolie kur kommer i. Citronsaft er kombineret med olivenolie og en kop af blandingen indtages på daglig basis. Den surhed i citronsaft nedbryder de nyresten, der giver dem mulighed for at blive lille nok til at være bestået i urinen, mens olivenolie holder havarerede sten fra forårsager smerte, som de arbejder sig ud.

Andre Ingredienser

Ud over olivenolie og citronsaft, der er andre vigtige dele af olie kur oliven, som du skal bruge, hvis du ønsker at kunne fjerne dine nyresten. Du bør drikke op til tre liter vand om dagen for at hjælpe med at opløse eksisterende nyresten, og holde nye fra formning. Du bør også forbruge så mange citrater (salte fra citronsyre) som muligt, da de hjælpe med at forhindre calcium fra opbygge. Citrater findes i frugt, såsom bananer, appelsiner og abrikoser. Endelig bør du drikke en lille mængde - omkring fire spiseskefulde - af æble cider eddike hver dag. Æble cider eddike har en høj surhedsgrad, og fungerer som citronsaft til at hjælpe opløse og nedbryde de nyresten.

andre overvejelser

Selv om olivenolie kur er en levedygtig metode til at komme af nyresten, kan det ikke arbejde for alle situationer. Hvis nyresten også sammenpresses til at blive opløst af vand eller citronsaft, så vil de ikke nedbrydes, og vil enten forblive den samme størrelse eller fortsætte med at vokse. Hvis du forsøger olivenolie kur og ikke kan se resultater inden for et par uger, bør du kontakte din læge for en opfølgende aftale, som kan være nødvendigt at blive betragtet andre behandlingsmetoder. Du bør konsultere din læge, før der iværksættes nogen selv-behandlingsregime.

Related Articles