Olie trækker Heals Tooth Infektion

February 24 by admin

Olie trækker er en alternativ medicin praksis forankret i ayurvedisk tradition. Det hjælper til at reducere antallet af bakterier i munden, hvilket gør den anvendelig i helbredelse eller forebyggelse af tand-infektioner.

Fungere

Olie trækker fjerner giftstoffer og bakterier fra munden ved at skubbe og trække olie gennem tænderne i 10 til 20 minutter. Karen Robinson, forfatter til "En praktisk vejledning til Oil Pulling," anbefaler at skylle munden med saltvand og børste tænderne med oliebaseret sæbe efter olie trækker for at fjerne enhver bakterie-indeholdende rester.

Fordele

Olie trækker reducerer bakterier, der forårsager tand infektioner, ifølge resultaterne af en undersøgelse offentliggjort i Afrika Journal of Microbiology Research. En anden undersøgelse, offentliggjort i Indian Journal of Dental Research, viser, at olien trække forsinker dannelsen af ​​plak, som er forårsaget af bakterier, der forårsager tand infektioner.

Potentiel

Olie trække reducerer antallet af infektion-forårsager bakterier i munden, så det er en nyttig måde at helbrede eller forebygge tand infektioner.

Related Articles