Økonomiske nedgangstider Put mindretal på Risk Højere Kriminalitet

July 10 by admin

Økonomiske nedgangstider Put mindretal på Risk Højere Kriminalitet


Når økonomien går sur, visse minoritetsgrupper lider i hænderne på kriminelle mere end andre, viser en ny undersøgelse fund.

Nationale statistikker over kriminalitet 1973-2005 viser en stigning i voldelige, ikke-dødelige forbrydelser mod sorte og latinoer under og efter perioder med recession, ifølge forskning, der var planlagt til præsentation søndag på det årlige møde i American Association for Advancement of Science , i Chicago.

"Minoriteter oplever væsentligt højere voldelige repressalier end ikke-Latino hvide i USA," forsker Karen Heimer, en University of Iowa sociologi professor, sagde i en pressemeddelelse udsendt af hendes skole. "Vores undersøgelse viser, at højere fattigdom, urban bolig og differentierede alder udlodninger af ikke-Latino sorte og latinoer bidrage til at forklare disse gruppers højere repressalier satser."

Ved at kende denne tendens, retshåndhævelsespersonale, strafferetlige politiske beslutningstagere og dem, der tilbyder hjælp og tjenester til ofre kan forberede sig bedre mod udsving i kriminalitet under den nuværende recession, sagde Heimer, der arbejdede på studiet med Janet Lauritsen, professor i den kriminologi og strafferet afdeling af University of Missouri-St. Louis.

Related Articles