Ohio Health Insurance for babyer

May 16 by admin

Ohio Health Insurance for babyer


Ohio har et folkesundhedsprogram, der hjælper familier med lav indkomst; børn og gravide kvinder har råd sygesikring. Medicaid og S-CHIP Programmer er føderale og statsstøttede forsikringer programmer til rådighed til at kvalificere lav indkomst og medicinsk trængende enkeltpersoner og familier. Kendt som "Healthy Families" og "Sund Start", begge programmer funktionen dækning for diagnostisk lab arbejde og røntgenbilleder, akut lægehjælp, lægeydelser, indlæggelse sygehusbehandling, receptpligtig medicin, dental og vision, blandt andre fordele.

kvalifikationer

Hvis din families indkomst falder til under 90 procent af den føderale fattigdomsgrænse, vil dit barn kvalificere sig til Medicaid, en no-cost sundhedsplan med omfattende sundhed dækning. Familier med indkomster over Medicaid berettigelse cut-off kan stadig kvalificere sig til børns sundhed dækning gennem Ohios sund start Program, eller S-CHIP. Dit barn kan kvalificere sig til S-CHIP hvis din husstand indkomst er mindre end 200 procent af den føderale fattigdomsgrænse.

Ansøge

I modsætning til mange andre amerikanske stater, er Ohio ikke kræver, at du mødes i et ansigt-til-ansigt interview med en sagsbehandler før der ansøges om Medicaid eller S-CHIP dækning. I stedet kan du ansøge online ved Ohio Institut for Job og Familie Services hjemmeside eller ved at maile en ansøgning til din lokale Job og Familie Services Department gren. Vær forberedt på at give dit barns bevis for lovlig Ohio bopæl, samt din dokumentation for husstandens indkomst. Når staten accepterer din baby for Sunde Familier eller sund start, vil du kun nødt til at genansøge om dækning gang om året.

CBI Program

Ohio udelukker ikke nogen juridisk mindre-årige bosiddende fra adgang til offentlig dækning sundhed. Hvis din indkomst overstiger retningslinjerne for Medicaid og S-CHIP støtteberettigelse, kan du deltage i CBI, eller Børns Buy-In Program. Du vil betale en månedlig præmie for hver af dine indskrevne børn, samt en fradragsberettiget, co-assurance og co-betalinger. Din præmie vil afhænge af din husstandsindkomst, og planen giver omfattende sygeforsikring, der ikke diskriminerer allerede eksisterende forhold.

Privat forsikring

Hvis dit barn ikke er kvalificeret til subsidieret forsikring fra staten Medicaid og S-CHIP programmer, og du ikke har råd til de præmier CBI, kan du ønsker at tilføje dit barn til din eksisterende private eller arbejdsgiver-sponsorerede sygesikring politik som en afhængig. Afhængigt af dit niveau af sundhed dækning og arbejdsgivers politikker vedrørende afhængige præmier, kan du betale mindre for private afhængig sundhed dækning end for regeringen CBI offentlige mulighed.

Desuden, hvis dit barn har en allerede eksisterende sygdomstilstand, dit forsikringsselskab kan ikke benægte eller begrænse hendes dækning og fordele på grund af passage af overkommelige Care Act i 2010, der forbyder diskrimination af børns allerede eksisterende medicinske tilstande. Men vær sikker på at tilføje din baby som en afhængig til en eksisterende sundhedspolitik inden for 31 dage efter dit barns fødsel, som venter længere end i Ohio giver dit forsikringsselskab for at undgå at udvide sundhed dækningen din baby, indtil din næste indskrivning periode åben.

Related Articles