Nytår, til New Goal Get Healthy

January 6 by admin

Har problemer med at holde sig til den årlige "få sunde" opløsning hver nytår? Eksperter i Det Internationale Råd om aktiv aldring (ICAA) tilbyde rådgivning for at hjælpe ældre amerikanere ophold med programmet i 2007.

Til at begynde, tidsplan 15 minutter om dagen i de næste fire dage til at planlægge, hvordan du kommer til at komme i gang. Du kan øge din motivation ved at få en ven involveret eller ved at starte en klub i dit community center eller sted for tilbedelse.

Her er 10 tips til aktiv og sund aldring:

  • Køb et par gode sko. Komfortable, velsiddende sko er afgørende. Foot smerte er ikke en normal del af aldring, siger den amerikanske Podiatric Medical Association.
  • Spille spil til at holde din hjerne skarp. Der er mange forskellige former for spil - såsom trivia, hukommelse og matematik - og niveauer, der passer til alle slags mennesker. Spil kan også være en sjov måde at tilbringe tid med andre.
  • Gå til ture, som vil bidrage til at forbedre lavere kroppens styrke, vedligeholde mobiliteten og hjælpe med at forhindre kognitiv tilbagegang. Start let og gradvist øge din hastighed og distance. Hvis du stole på en stok, rollator eller kørestol, kan du bede en ven til at slutte sig til dig for udflugter.
  • Gør balance øvelser til at hjælpe dig med dagligdags aktiviteter, såsom at nå ind skabe. God balance hjælper også mod fald. Mange øvelser for ældre voksne omfatter balancetræning.
  • Få dine øjne kontrolleret. En undersøgelse offentliggjort i år i Journal of American Medical Association fandt, at næsten alle synsnedsættelse i en stor gruppe mennesker ældre end 60 år kunne forbedres med korrigerende linser.
  • Forøg din fysiske aktivitet. Dette kan omfatte værftet og hus arbejde, gå til butikken, eller spille bold med naboen børn. Lav en ugentlig walking date med en ven, deltage i en wellness-center, medborgerhus eller et motionscenter med programmer gearet til dine interesser og behov.
  • Nurture relationer med familie, venner og naboer. Disse former for sociale forbindelser er gode for din følelsesmæssige velbefindende.
  • Spis masser af frugt og grøntsager.
  • Griner meget. Laughing stiger omsætning, immunsystemet forsvar og psykisk funktionsevne.
  • Få syv til otte timers søvn per nat. Hvis du har problemer med at falde i søvn eller sove, foretage et par ændringer såsom: spring dagtimerne lur; vedtage en natlig rutine; starte en regelmæssig motion program. Ændring af vaner gør mere for at forbedre søvn end at tage medicin.

Du behøver ikke at gøre alle disse ting på en gang, sagde ICAA. Begynd at prøve dem i løbet af de næste par måneder.

Related Articles