Nyre Cancer Drug Knyttet til højere hjerteproblemer

September 16 by admin

Nyre Cancer Drug Knyttet til højere hjerteproblemer


En højere procentdel af patienterne end tidligere antaget kan udvikle hjertesvigt, når du tager gennembruddet kræft narkotika Sutent, rapporterer forskerne.

Lægemidlet blev godkendt til fremskreden nyrekræft og en sjælden form for gastrointestinal cancer.

"Vores data understøtter en rolle for rutinemæssig hjertemonitorering for patienter, der fik sunitinib [Sutent] og omhyggelig undersøgelse af uønskede hjertetilfælde i fremtidige undersøgelser," sagde undersøgelse forfatter Dr. Melinda Telli, en post.doc i medicinsk onkologi ved Stanford University School of Medicine. "Dette er især vigtigt, fordi sunitinib bliver undersøgt i over 30 forskellige typer tumor til avanceret samt tidlige former for kræft. Bestemmelse hvilke faktorer sætter patienter med øget risiko vil give os mulighed for at mere sikkert at administrere denne medicin til patienter, hvis fordelene klart opvejer risici. "

Telli var at præsentere resultaterne på 2008 Genitourinary Cancers Symposium i San Francisco. Hun talte til journalister på en tirsdag telekonference.

Andre eksperter enige om, at overvågningen af ​​patienterne på SUTENT er tilrådeligt, men de har også advarede om, at der stadig er lidt grund til alarm.

"Dette er en lille undersøgelse og en, der gør os ønsker at se nærmere på den... Men det er ikke en krystalklar karakterisering af skader," siger Dr. Patrick Lowry, en assisterende professor i kirurgi ved Texas A & M Health Science Center College of Medicine og sektionsleder for laparoskopi og endourology på Scott & White Memorial Hospital i templet.

"På samme tid, det er helt sikkert flere patienter med hjertesvigt, end de så med de indledende undersøgelser," Lowry sagde. "Måske, da de foreslog, at vi nødt til at følge patienterne en lille smule tættere fra en hjerte synspunkt."

Og Lowry påpegede, patienter, der behandles med SUTENT ofte uhelbredelig metastatisk cancer. På det tidspunkt, "Vi prøver bare at forbedre og udvide deres liv, så længe vi kan, og der vil være plusser og minusser til noget," siger han.

Undersøgelsen - som blev finansieret af Sutent s maker, Pfizer - så på 48 patienter i en "virkelige verden" indstilling, der var at tage stoffet til enten fremskreden nyrekræft eller en gastrointestinal stromal tumor (GIST).

Femten procent af patienterne oplevede hjertesygdomme såsom symptomatisk venstre ventrikel dysfunktion eller hjertesvigt, mens du tager Sutent. Problemerne begyndte mellem 22 dage og 435 dage efter påbegyndelse af behandling, selv om de fleste startede inden for de første tre måneder af behandlingen.

De 15 procent forekomst af hjerte problemer vist i denne indstilling er næsten dobbelt så set i kliniske forsøg, der var konstateret, at op til 8 procent af patienterne havde oplevet hjertesvigt.

Hjertesvigt involverer et fald i hjertets evne til at pumpe blod.

I denne undersøgelse, personer med en historie af hjertesvigt, koronararteriesygdom eller lavt body-mass index var på et endnu højere risiko, hvis de tog Sutent, bemærkede forskerne.

Tre af fem patienter fulgt langsigtet fortsat har problemer med hjertet, selv efter at de stoppet med at tage stoffet.

To nylige undersøgelser, der blev offentliggjort i januar i New England Journal of Medicine og en anden i december i The Lancet, viste også, at brugen af Sutent kan øge patienternes blodtryk og tilføje til deres risiko for hjertesvigt.

På tidspunktet for udgivelsen af The Lancet papir, Pfizer udgivet en erklæring enige om, at disse hjerte risici eksisterer. Selskabet tilføjede imidlertid, at de kardiovaskulære hændelser "var lægeligt håndterbare i de fleste patienter, og understreger betydningen af ​​at have et samarbejde team af sundhedspersoner arbejder sammen på passende styre patienter, som har begrænsede tilgængelige muligheder" i behandling af deres cancer.

En anden undersøgelse, også bliver præsenteret på konferencen, fandt, at en procedure kaldet partiel nefrektomi bliver underudnyttet i behandling af patienter med små nyre tumorer.

Delvis nefrektomi omfatter fjernelse kun den del af nyren bærer tumoren, mens radikal nefrektomi omfatter fjernelse af hele nyren.

"Radikal nefrektomi primært har været den gyldne standard siden 1940'erne og 1950'erne," siger undersøgelse forfatter Dr. William Huang, en assisterende professor i urologiske onkologi ved New York University School of Medicine. "Der er en større end 90 procent helbrede sats, men proceduren gør øge risikoen for at gå på at udvikle kronisk nyresygdom."

Delvis nefrektomi synes at være lige effektive i tumorer mindre end 4 centimeter og endda i nogle op til 7 centimeter i størrelse. Selv om der er potentielle komplikationer her samt delvis nefrektomi gør et bedre stykke arbejde med at bevare nyrefunktionen og forebyggelse af kronisk nyresygdom.

Huang og hans kolleger fandt, at kvinder, ældre patienter og patienter med cerebrovaskulær sygdom, såsom slagtilfælde var mere tilbøjelige til at have hele nyren fjernes. Kun 20,5 procent af mændene og 22,4 procent af patienter i alderen 66 til 69 havde den delvise procedure, versus 16 procent af kvinderne og 7,1 procent af patienter i alderen 85 år og derover.

"De fleste af de nydiagnosticerede nyre tumorer er modtagelige for partiel nefrektomi, men i de nydiagnosticerede, mange fortsætter med at gennemgå radikale nefrektomi," Huang sagde. "Delvis nefrektomi er en mulighed for de fleste patienter med nyligt diagnosticeret tumorer og kan være en bedre løsning, fordi folk med nyre tumorer kan have andre forhold."

Related Articles