Novel Hepatitis C Drug lover: FDA

January 4 by admin

Novel Hepatitis C Drug lover: FDA


En eksperimentel nyt lægemiddel, der kan behandle hepatitis C mere effektivt end tidligere medicin vil blive revideret torsdag af et panel af eksperter til den amerikanske Food and Drug Administration.

Telaprevir, lavet af Vertex Pharmaceuticals af Cambridge, Mass., Ville ordineres i kombination med to eksisterende lægemidler til at reducere niveauet af virus, som kan forårsage alvorlige leverskader, ifølge dokumenter indsendt af FDA på sin hjemmeside forud for møde.

Mens de ældre stoffer - pegyleret interferon-alfa og ribavirin - er beregnet til at styrke immunsystemets reaktion på hepatitis, det nye lægemiddel virker forskelligt, blokering protease, et enzym, der gør det muligt for hepatitis C-virus til at reproducere. Sammen kan de kombinerede medicin tilbyder nyt håb for de tusinder af amerikanere med smitsom leversygdom.

"Et stof som telaprevir gør et fantastisk stykke arbejde at rydde virus, men der er en lille del, der er lige uløseligt mindre lydhør, og det er en opgave for de ældre lægemidler til at rydde op, at rod, der er efterladt," Dr. Camilla Graham, Vertex vicepræsident for globale medicinske anliggender, fortalte Associated Press.

Ifølge en af ​​de Vertex undersøgelser revideret af FDA, 79 procent af patienterne hepatitis C behandlet for første gang med tre-drug cocktail - telaprevir og de to ældre lægemidler - blev helbredt, sammenlignet med 46 procent af patienterne får Tidligere lægemidler alene, AP rapporteret.

De tre-drug combo arbejdede også bedre end de tidligere lægemidler til patienter, der tidligere er behandlet for hepatitis C. Sixty-fem procent af telaprevir patienter blev helbredt, sammenlignet med 17 procent af dem, der fik de ældre medicin, nyhedstjenesten sagde.

Ved at tilføje telaprevir til medicin regime, er de fleste patienter helbredes i seks måneder i stedet for 12 måneder, hvilket reducerer deres eksponering for ubehagelige bivirkninger, AP rapporteret.

Det nye stof var mindre effektiv til sorte end hvide, siger FDA.

Onsdag FDA korrekturlæsere forventedes at studere et lignende lægemiddel, boceprevir, lavet af Merck & Co.

Telaprevir s helbredelsesprocent synes at være bedre end boceprevir er, AP rapporteret.

På torsdag vil udvalget af eksterne eksperter bedt om sine bemærkninger og anbefalinger om telaprevir. FDA er ikke forpligtet til at følge de råd af sine rådgivende paneler, men det normalt sker.

Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse anslået 17.000 nye hepatitis C-virus-infektioner i USA i 2007. Mange mennesker med sygdommen har ingen symptomer, indtil det har forårsaget leverskader, nogle gange så alvorlige, at der er behov for en levertransplantation.

Indtil begyndelsen af ​​1990'erne, hvor test af nationens blodforsyning blev rutine, blev hepatitis C ofte indgået fra blodtransfusioner. I dag er det oftest forbundet med brugen injektion narkotika. Det er også overføres ved seksuel kontakt med en inficeret person, siger CDC.

Tidligere i år en undersøgelse fra Johns Hopkins School of Public Health opfordrede til en større indsats for at reducere populationen af ​​hepatitis C-inficerede injektion stofbrugere. Denne undersøgelse viste, at nye tilfælde af hepatitis C var faldende kun blandt yngre injektion stofbrugere, som for nylig havde starter ved hjælp af narkotika.

Related Articles