Nemmeste måder at Rygestop

November 14 by admin

Klar eller ej, rygestop er en af ​​de mest vanskelige, men mest givende, opgaver, du nogensinde vil komplet. Der er en række forskellige metoder til rådighed til at hjælpe dig på din rejse til at blive røgfri, fra nikotinsubstitution til hypnose. Hvad der virker for én person kan ikke arbejde for en anden. Bare husk på de sundhedsmæssige fordele, du er sikker på at høste i sidste ende.

Tal med dig selv

Før du forsøger at stoppe med at ryge, få en snak med dig selv. Sørg for at du ved, hvorfor du ønsker at holde op og være sikker på du gør det, fordi du vil. Mens der er ingen forkerte grunde til at ønske at holde op, skal du have de rigtige grunde i dit sind at kunne nå dit mål. Medmindre ønske er til stede, er det usandsynligt enhver metode vil være let for dig.

Forbered dig

Når du ved, ud over en skygge af tvivl, at holde op er, hvad du vil gøre, begynde at forberede dig mentalt. Tal med din familie og bede dem for deres støtte. Du bør også drøfte dine planer med din sundhedspleje udbyder og spørge, hvad afslut-ryger metoder, han føler er bedst for dig at udforske. Du kan derefter indstille en afslut dato; at gøre dette ikke kun gør det rigtige, men hjælper dig med at forberede mentalt til den endelige puff.

Læs en bog

Må ikke læse bare en bog, afhente et eksemplar af "nemme måder at stoppe rygning," af Allen Carr. En bestseller sin første gang, har den nyeste udgave allerede solgt mere end 4 millioner eksemplarer. Det er vurderet fem stjerner på Amazon.com af de 526 rygere, der har købt, og med held indarbejdet, ideerne Mr. Carr har skrevet om. Faktisk forfatteren selv engang røget 100 cigaretter om dagen. Men han sparkede den vane uden abstinenser eller følelser af angst og så allernådigst delte hans hemmelighed for succes med resten af ​​rygning samfund. I sin bog, hjælper han dig med at opdage de psykiske årsager bag din afhængighed, lærer dig, hvordan at modstå fristelsen, og diskuterer de vigtigste årsager til fiasko. Mere end 9 millioner mennesker har med succes op med at ryge, let og ubesværet, bare ved at læse denne bog. Et link er inkluderet i afsnittet ressource for bog køb og anmeldelser.

Nikotin Replacement Therapy

Nikotin udskiftning terapi virker ved at frigive små mængder af nikotin ind i dit system hele dagen. Måske en af ​​de bedst kendte produkter falder ind under denne kategori er den nikotin plaster. Dette er et step-down program baseret på antallet af cigaretter, du ryger på daglig basis. Hvis du ryger mere end 10 cigaretter om dagen, vil du starte med at bruge 21 milligram plaster og forblive på dette i fire uger. Du vil derefter træde ned til 14 milligram plaster og forblive på dette i en periode på to til fire uger. Endelig du ende med 7 milligram plaster, forbliver på dette i en periode på to til fire uger. Målet er at mangle ønske for alle cigaretter med den tid, du bruger din sidste patch.

Andre former for nikotinsubstitution omfatter nikotin tyggegummi, inhalator, og sugetabletter. Hver kan have en lidt anderledes fremgangsmåde, men målet er det samme; at lindre dine abstinenser og samtidig hjælpe dig med at ryge.

Hypnose

Hypnose er en måde at slappe af dit sind nok til at nå din underbevidsthed samtidig med at du at forblive fokuseret på et specifikt problem eller ønskede resultat. Dit bevidste sind bevogter underbevidste sind - de tanker, du tænker mest kommer fra det bevidste plan. Hypnose tager dig forbi dette til det underbevidste, så du kan omprogrammere tanker dit bevidste sind.

Der er to typer af hypnose, der kan bruges til at hjælpe dig stoppe med at ryge: selvhypnose og hypnoterapi (hypnose ved hjælp af en certificeret hypnoterapeut). Self-hypnose, selvom effektiv, tager tid at lære og mestre. Der er forskellige teknikker, du kan lære, der hjælper dig med at slappe som du guide dig gennem billeder, der hjælper dig med at ryge.

En hypnoterapeut hjælper dig med at slappe gennem specialiserede teknikker, ved hjælp af specifikke ord og billeder til at hjælpe dig holde op. Hypnose har en 66 procent succesrate for at hjælpe folk holder op med at ryge.

Find en støttegruppe

Deltagelse i en støttegruppe er en fantastisk måde at holde på sporet og holde dine mål og grunde til at ville stoppe forkant i dit sind. Du vil være omgivet af andre, der forsøger at stoppe med at ryge så godt, og ikke kun vil du blive ydet støtte, hvis du har en dårlig dag, kan du også lære nye teknikker til at hjælpe dig med at håndtere din trang og abstinenser.

Related Articles