Neem Oil Vs. Eddike

December 10 by admin

Neem Oil Vs. Eddike


Neem olie og eddike er begge kendt for deres medicinske egenskaber. Begge har været anvendt i tusinder af år. Selvom begge kommer fra naturlige ressourcer, såsom frø, sukker og frugt, de teknikker, der transformerer de naturlige ressourcer til det færdige produkt er forskellige. Når udviklet, kan neem olie og eddike anvendes til behandling af en lang række problemer, fra hudinfektioner til bug skadedyrsangreb og vorter.

Oprindelse

Eddike og neem olie har historier forbundet med landbruget. Den franske engang henvist til eddike sur vin. Eddike blev opdaget, da en tønde vin havde gæret tidligere sin tid. De gamle babylonierne brugte eddike som et konserveringsmiddel og som et krydderi, og de var blandt de første til at tilføje urter og krydderier til væsken. Eddike er også blevet anvendt som et rengøringsmiddel, som solskoldning middel og som en grøntsag vask. Neem olie opstod i Indien. Den specifikke træet, kendt som azadirachta indica, producerer neem olie og er indfødte til Indien. Neem olie har en vigtig del af den indiske livsstil i århundreder, og befolkningen i Indien har forbedret udvinding proces gennem århundreder. I Indien er neem olie, der anvendes som et lægemiddel til behandling af lidelser såsom hudallergi, malaria og diabetes.

forordninger

Der findes flere typer af eddike, såsom cider, malt og vin, fremstillet i hele verden. Det Forenede Statens Food and Drug Administration kræver, at eddike har fire gram eddikesyre pr 100 ml, for det produkt, der skal mærkes eddike. FDA regulerer ikke neem olie. Sikkerheden af ​​olien, som er knyttet til anvendelse som en fødevare eller et lægemiddel, der ikke er kontrolleret i USA. Neem olie overvåges under De Forenede statens Environmental Protection Agency og er klassificeret som et pesticid.

Behandle

Eddike er normalt fremstillet af æbler, druer eller sukker. Historisk er det blevet fremstillet af en lang række fødevarer - noget, der kunne fermenteres, faktisk. Gør eddike kræver gæring. Gæring af frugt involverer en kemisk proces, som ændrer frugt kulhydrater til alkohol. En anden gæring giver eddikesyre, som er den vigtigste ingrediens i eddike. Neem olie er lavet af enten trykke eller udvinding neem frø kerne. Ved at trykke på kernen indebærer klemme eller knuse frøene indtil olien skiller fra frøet. Ekstraktion af olien angår også knusning frøet, men derefter iblødsætning frøene i et opløsningsmiddel, såsom hexan. Hexan er forholdsvis sikker, men der skal udvises forsigtighed, eftersom opløsningsmidlet er en bestanddel af benzin.

Advarsel

Rådfør råd hos en naturopathic læge, en medicinsk akkrediteret læge uddannet i naturlig terapi, før du bruger neem olie som en sundheds afhjælpe. Påføring af en stor mængde neemolie kan forårsage nyreskader. Børn bør ikke indtages neem olie, da olien kan give symptomer, der ligner Reyes syndrom og kan føre til døden.

Related Articles