NCCN Retningslinjer Om kræft i æggestokkene

October 17 by admin

The National Comprehensive Cancer Network (NCCN) er kendt som No. 1 ressource for up-to-date information om retningslinjer kræftbehandling. Især blev sine retningslinjer for behandling for kræft i æggestokkene opdateret i 2009, tilføjer en omfattende mængde af nye udviklinger vedrørende symptomer og behandling for kvinder med kræft i æggestokkene.

typer

Den NCCN indeholder en liste over de forskellige former for kræft i æggestokkene og en detaljeret beskrivelse af hver, herunder mulige årsager, symptomer, placeringer af inficeret væv, virkninger på kroppen, stadier og behandlinger. De forskellige typer af kræft i æggestokkene er: epitel, borderline epitel, æggeleder og primær peritoneal. Den NCCN beskriver også den slags tumorer er forbundet med kræft i æggestokkene, herunder kim celle, stromale og carcinosarcoma.

Symptomer

Kræft i æggestokkene blev engang anset for at have nogen identificerbare symptomer, men NCCN seneste forskning har vist, at kvinder med kræft i æggestokkene kan have lignende oplevelser, som adskiller dem fra ikke-inficerede kvinder. Disse symptomer omfatter oppustethed, bækken eller mavesmerter, vandladningstrang eller frekvens, og følelse fuld hurtigt, eller svært ved at spise. Hvis du oplever nogen eller de fleste af disse symptomer pludselig, besøge en gynækolog eller onkolog.

Behandlinger

For hver type af kræft i æggestokkene på listen, den NCCN opregner en detaljeret behandlingsplan, med hver behandling ser forskellige baseret på patientens tidligere sundhedsspørgsmål eller behandlinger. En beskrivelse af hver tilgængelig behandling gives, herunder om de mulige bivirkninger og statistikken for succes. Behandlingerne beskrevet spænder fra dem, for det første udbrud af symptomer til dem, der anbefales for opfølgende behandlinger.

Allergiske reaktioner

Kræft i æggestokkene har været vanskeligt at succes behandle i fortiden på grund af de allergiske reaktioner på behandlingen i mange patienter. De NCCN retningslinjer omfatter allergiske reaktioner, som ofte opstår og de nye skridt, der kan træffes for at lære sværhedsgraden af ​​symptomerne. På grund af den forskning udført på NCCN, kan de ofte utålelige allergiske reaktioner undertrykkes i en sådan grad, at patienterne kan modtage den fulde-anbefalede behandlingsforløb og fortsætte fleste daglige aktiviteter uden problemer.

Gentagelse Therapy

For hver type kræft og tumor, de NCCN retningslinjer giver en omfattende liste over medicin, der specifikt anvendes som en form for fornyet behandling. Dette er nyttigt, da hver medicin er velegnet specielt til den slags kræft eller tumor, der er tilbagevendende.

Related Articles