Naturlige urter for højt blodtryk

March 21 by admin

Højt blodtryk er en gennemtrængende fjende, som du ofte ikke kan se, føle eller endda ved, du har. Men det kan have en betydelig indvirkning på dit helbred.

Ifølge American Heart Association, en læsning blodtryk over 140/90 er høj. Kost og motion kan reducere blodtrykket, og selvom der er receptpligtige lægemidler til det, mange mennesker foretrækker at prøve naturlægemidler alternativer.

Hvidløg

Hvis dine nuværende blodtryk er normale, kan du supplere din kost og hjælpe med at afværge fremtidige problemer ved at spise en fed rå hvidløg om dagen, enten som er eller med andre fødevarer.

Hvis du har forhøjet blodtryk, overveje at tage et supplement, der indeholder allicin, den ingrediens i hvidløg, der hjælper til at sænke blodtrykket. Den anbefalede dosis er én 600 mg kapsel fire til seks gange om dagen. Du bør se resultater i omkring en måned.

Hawthorn

Tjørn har udestående kardiovaskulære fordele der er afledt af bladene, bær og blomster af planten. Selv om det kan tage et stykke tid for at arbejde, er det ofte anvendes til behandling af højt blodtryk. En standard dosis er to 500 mg. kapsler eller 1 tsk. af tjørn tinktur tre gange om dagen. Tag ikke tjørn uden lægeligt tilsyn.

Reishi

Reishi er et lægemiddel svamp, der har vist lovende til behandling af højt blodtryk. Kapsler er almindeligt tilgængelige i helsekostforretninger og er sikkert at tage på længere sigt. Kig efter kosttilskud, der har koncentrationer stærke nok, så du tager mellem 2.000 mg og 4.000 mg dagligt, uden at skulle indtage for mange kapsler eller tabletter.

motherwort

Motherwort anvendes traditionelt i kinesisk medicin til at kontrollere blodtrykket. Det har en beroligende virkning og kan findes i de fleste helsekost butikker. Motherwort tinktur kan tages dagligt på lang sigt. Tag to til tre dråber af tinktur dagligt, enten som er eller blandet i juice eller vand.

Gingko

Gingko udvider blodkarrene perifere, lindre pres. Kombinere det med tjørn gør en potent blodtrykssænkende medicin. Bland 1 ounce Ginkgo med 2 ounce tjørn i et glas vand tre gange om dagen.

Advarsel

Altid konsultere din læge, før der iværksættes nogen urte behandling plan for højt blodtryk.

Related Articles