Naturlige kilder til hormonbehandling

January 12 by admin

Hormoner spiller en meget vigtig rolle i, hvordan din krop fungerer. Hvis du går gennem overgangsalderen, er der en gradvis ophør af produktionen af ​​hormoner progesteron og østrogen. Når din krop stopper gør hormoner, kan det forårsage en vifte af symptomer såsom vaginal tørhed, træthed og hedeture. Det kan være en vanskelig proces for kvinder at gå igennem, og mange kvinder brug for hjælp fra medicin eller naturlige produkter til at hjælpe dem med at komme igennem den.

phytoøstrogener

Soja har længe været anerkendt som et alternativ og erstatning til østrogen. Soy indeholder phytoøstrogener, der fungerer som en svækket version af østrogen. De kan ikke være så stærk som en faktisk hormonbehandling medicinering, men for nogle kvinder, der har kun milde hedeture, kan det være nok.

Phytoøstrogener kan findes i fødevarer som nogle korn, bælgplanter og visse grøntsager. Der er nogle urter, der også indeholder phytoøstrogener såsom vilde Yams, baldrian rod og sort cohosh.

Naturlige kosttilskud

Der er en række af over-the-counter kosttilskud og naturlægemidler blandinger, som hævder at lindre mange menopausale symptomer. Disse tillæg kan indeholde sådanne ingredienser som ginseng, bukkehorn, lakrids, sarsaparilla, hørfrø, rødkløver eller kysk-træ bær. Der er ikke meget kendte oplysninger om disse urter og hvor effektive de er. Ingen selv ved, om de er virkelig sikker, men nogle kvinder har rapporteret gode resultater med disse urter. Der er også herbalists, der har brugt disse urter og sagde, at de har gode resultater ordinerer dem for deres kunder.

Et andet velkendt urt, der er almindeligt anvendt til kvinder i overgangsalderen symptomer er dong quai. Denne urt er også i stand til at afbalancere østrogen, tone de reproduktive organer og behandle endometriose samt lette hedeture. Det har været kendt for at lindre sådanne symptomer som træthed og hovedpine, der kan ledsage overgangsalderen, samt lindre vaginal tørhed.

Advarsel

Et problem med mange af disse naturlige produkter er, at der ikke er nok kendt til dem at vide, om de er virkelig effektive, eller hvis de er endda sikker.

Selv om disse produkter gør hjælp, kan de tage længere tid at arbejde for at lindre symptomerne, fordi de er naturlige og ikke en receptpligtig medicin. Men selv om de er naturlige, kan de interagere med receptpligtig medicin, du tager, så det er altid bedst, hvis du taler med din læge først, før du tager alt, herunder krydderurter.

Related Articles