Naturlige helbredelsesmetoder for angst & epilepsi

August 6 by admin

Millioner af amerikanere lider af følelser af angst som følge af epilepsi, en sygdom, hvor kroppen går i hyppig epileptisk chok og kroppen slider. Patienter diagnosticeret med epilepsi kan gå i panik ofte ved tanken om at krampetrækninger eller gå i epileptisk chok, især i offentlige situationer. Selv om der er en bred vifte af medicinske behandlinger til behandling af disse tilstande, mange patienter først søge at helbrede lidelser med homøopatiske midler, herunder naturlige olier, passionflower og aromaterapibehandlinger.

Beroligende naturlige olier

For patienter, der lider af angst, en tilstand forårsaget af panik og hyppige bekymrende, er der en række retsmidler, som har til formål at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​nervøse følelser. Naturlige olier, herunder sandeltræ og jasmin ekstrakter, er blevet rapporteret til at skabe en beroligende virkning, der kan slappe af sindet og reducere nervøse følelser. Fås i de fleste helsekost butikker, bør olier placeres i og omkring hjemmet og anvendes direkte på huden. Patienter, der anvender olier bør afholde sig fra anstrengende mental aktivitet og slukke eventuelle elektronik, herunder fjernsyn, radioer, mobiltelefoner og computere til at reducere støj.

urtekosttilskud

Ud over naturlige olier, passionflower og baldrian rod supplerer har også vist sig at reducere angst og betragtes naturlige anti-angst kosttilskud. Fås i de fleste helsekost butikker, passionflower hjælper med at sænke blodtrykket og reducere hyperaktivitet i hjernen. Tillægget har også vist sig at reducere nervøse spændinger. Valerian rod er også tilgængelig i de fleste helsekost butikker, og bør tages før sengetid i enten supplere, te eller ekstrakt formular væske. Selvom det er sjældent, nogle bivirkninger er mulige, herunder døsighed, mild ubehag i maven, hovedpine og takykardi, en tilstand, hvor hjertet slår hurtigere. For de bedste resultater, homøopatiske eksperter anbefaler 200 til 300 milligram passionflower to gange om dagen, eller to kapsler af baldrianrod før seng.

Aromaterapi

Patienter, der ikke kan finde lindring fra urtekosttilskud eller uddrag kan opleve, at aromaterapi, en proces, der udnytter naturlige æteriske olier, hjælper med at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​nervøse følelser. Olier, der har særligt stærke anti-angst egenskaber omfatter cypres, lavendel, neroli, jasmin, melissa, ylang-ylang, rose, bergamot og sandeltræ. Lavendel, den mest almindelige olie, der findes i de fleste helsekost butikker. Når det bruges i bade eller massage, disse æteriske olier hjælper med at slappe af sindet og mindske spændingerne. For at bruge, blot tilføje en til to teskefulde af olie til et varmt bad eller anvende under en massage.

Related Articles