Naturlige Acne hormonbehandling Anbefalinger

February 25 by admin

Acne er en tilstand karakteriseret ved indtræden af ​​bumser, hudorme, papler, knuder, pustler, cyster, whiteheads, hudirritation, rødme, hævelse og inflammation. De acne udbrud kan stort set vises overalt på din krop - dit ansigt, ryg, nakke, arme, ben, skuldre og torso. Visse naturlige hormon behandlinger kan hjælpe med at lindre den betingelse, fordi acne er undertiden forårsaget af hormonelle udsving i din krop.

Saw Palmetto

I "Prescription for Herbal Healing," Phyllis A. Balch anbefaler brug af Savpalme hos mænd, der behandler acne betingelser, der ikke modtager testosteron terapi. Savpalme er en urt, som indeholder plantesteroler, fedtsyrer, flavonoider og polysaccharider, som tilbyder dig anti-inflammatoriske egenskaber og bidrager til at forbedre immunsystemet funktion. Tag en 320 mg kapsel af Savpalme en dag. Lejlighedsvis bivirkninger er rapporteret ved brug af Savpalme, herunder mave irritation og hovedpine debut. Brug ikke Savpalme til at behandle acne betingelser, hvis du planlægger kirurgi snart; Savpalme forbrug kan øge blødning under kirurgiske procedurer.

Milk Thistle

Balch forklarer også, at marietidsel er med til at befri kroppen af ​​overdreven hormoner ved at fremme øget produktion af galde i leveren. Stigningen i produktionen af ​​galde kræfter overdrevne hormoner til at skylle ud af en persons system via tarmen og passage af afføring. Milk Thistle indeholder silymarin, som hjælper med at beskytte din lever og reparation celle væv. Denne urt reducerer også inflammation, og har antioxidanter, der hjælper til at ødelægge frie radikaler i kroppen, som kan skade cellestrukturer. Tag to 120 mg marietidsel gel kapsler to gange om dagen for acne relief og afbalancere dine hormoner.

Vitex

Balch forklarer, hvordan brugen af ​​Vitex er gavnligt i behandling acne dannelse forårsaget af hormonelle forhold. Vitex, også kaldet kysk bær, normaliserer hormoner hos kvinder, og er almindeligt anvendt til behandling af hormonelle ubalancer. Det er også blevet anvendt i teenagere, både mandlige og kvindelige, at behandle og mindske acne betingelser. Denne urte behandling indeholder to former for testosteron samt progesteron og androstendion, men det har ikke nogen plante østrogener. Forfatteren anbefaler, at for langsigtede fordele, skal tages urten i seks måneder, indtil symptomerne forsvinder. Du kan se umiddelbare resultater inden for en 10-dages periode, men det kan tage flere måneder for fordelene ved Vitex forbrug at blive synlige. Forbruge Vitex i seks måneder efter, at alle acne symptomer er gået for langsigtede fordele. Tag en 450 mg kapsel af Vitex to til tre gange om dagen i otte til 12 uger til at balancere hormonelle problemer, der er ansvarlige for acne udbrud.

Black cohosh

I "Er det varmt herinde? Eller er det mig ?: The Complete Guide til Menopause," forfatterne Barbara Kantrowitz og Pat Wingert Kelly forklare, at når kvinden går gennem overgangsalderen deres østrogenniveau falder. En sådan dråbe kan resultere i acne rosacea: en tilstand, der er ledsaget af rødme i ansigtet, facial brændende, svien og bumser. Betingelsen kan også påvirke din ryg, øjne og næse. Forfatterne anbefaler sort cohosh som en urtemedicin for acne rosacea. Tag 40 til 80 mg sort cohosh i tabletform per dag til behandling af hormonelle ubalancer forårsager acne. Hvis du oplever svimmelhed, hovedpine eller kvalme med højere doser, anvende lavere doser af urter til behandling af acne. Sygepleje og gravide kvinder bør undgå at bruge sort cohosh, og de personer med en historie af brystkræft bør også undgå brugen.

Related Articles