Natural Retsmidler for Kløe & Hævelse af hududslæt

June 3 by admin

Natural Retsmidler for Kløe & Hævelse af hududslæt


Hududslæt, en form for dermatitis, kan være forårsaget af en irritation af huden, en sygdom eller en allergisk reaktion. De forårsager en ændring i farve og tekstur af det ramte område samt kløe og hævelse. Fødevarer, planter, kemikalier og dyr er de sædvanlige syndere. Der er flere hjem retsmidler, du kan bruge til at lette symptomerne. Søg læge, hvis udslættet er alvorlig eller siver, eller hvis udslættet er ledsaget af andre symptomer på sygdom.

Olivenolie

Et organ udslæt kan vise sig som små, røde, kløende eller ikke-kløende bump, der kan stikke og brænde; anvende olivenolie direkte til udslæt vil hjælpe med at lette nogle af de smerter og kløe. Olivenolie har eksisteret i århundreder, og er kendt for sine helbredende egenskaber.

Havregryn Bath

En anden velkendt naturligt middel for krop udslæt er havregryn; se på alle kosmetiske midtergangen og du vil se det er stadig i brug i dag. For at hjælpe lethed kløe og hævelse af et udslæt, hæld 1 kop havregryn i din badevandet og blød i mindst 30 minutter.

Olivenolie Paste

Lav en pasta af en spsk olivenolie, to fed hvidløg, salt, peber og 10 basilikum blade; gnide dette forsigtigt på enhver udslæt og kløe og hævelse vil blive mindsket.

Naturlægemidler Teas

Der er to urteteer, der har vist sig effektive i at lette kløe og hævelse af kroppens udslæt. De er kamille og pebermynte. Du skal blot brygge dig en kop en af ​​disse og dup det på udslæt med et stykke vat så ofte som nødvendigt. Husk ikke at skrubbe udslæt, som kan forårsage yderligere irritation.

Related Articles