Native-amerikanske retsmidler mod mavesår

July 23 by admin

Sår på huden eller i maven kan være yderst smertefuldt og kan kræve receptpligtig medicin eller naturlige alternativer til fuldt ud at behandle dem. Det er altid interessant at se på, hvordan andre kulturer har behandlet sådanne betingelser. Indfødte amerikanere anvendt forskellige naturlægemidler til behandling af mavesår i huden eller maven på en mere holistisk måde end traditionel medicin.

Historie

I Native-amerikansk kultur, brug af naturlægemidler serverer både religiøse og medicinske formål. Den plukning af urter er en del af et ritual, der involverer bestemte urter og samler dem på bestemte tidspunkter af dagen for at ære jorden. Indfødte amerikanere bestemt anvendelser af urter gennem trial and error og fandt ud af egenskaber af mange urter, som vi enten bruger i dag, eller som er blevet syntetiseret i lægemidler. De bruger disse urter for sindet, kroppen, ånden, sammen med at skabe farvestoffer, tøj og andre forsyninger med planter og urter omkring dem. Genplantning og påfyldning de urter, de høstede er også ekstremt vigtigt.

Symptomer

Sår er mucosale erosioner, der kan forekomme i hele kroppen, men den mest kendte er mavesår, der kan dannes i mavetarmkanalen. Hud sår er diskontinuerlige mærker på huden, der kan være gullig eller hvid i farven, der kan forårsage permanent tab af epidermis i området. Mavesår kan forårsage mavesmerter nær måltiderne, oppustethed og fylde, kvalme, opkastning af blod, og et tab af appetit eller vægttab. Der kan være en forbindelse mellem halsbrand, gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) og mavesår, som hvis de blev efterladt ubehandlet kan forårsage gastrointestinal blødning, perforation i maven, og indtrængen af ​​sår i andre dele af kroppen.

Traditionel behandling

Patienter er diagnosticeret under anvendelse af en gastroskopi (EGD), når der er mistanke om mavesår eller tilstedeværelsen af ​​den forårsagende bakterie Helicobacter pylori kan identificeres ved visse ånde og blodprøver. Yngre patienter kan gives antacida eller H2-antagonister at se, om symptomerne reduceres. Hvis Helicobacter pylori er til stede og forværrer mavesår, kan antibiotika som Amoxicillin ordineres med en protonpumpehæmmer. Hvis såret bliver til det punkt hvor det perforerer, end en nødsituation operation er påkrævet. Kontakt din læge for flere spørgsmål om traditionel behandling.

Herbal Treatment

Pau d'Arco er en traditionel urtemedicin, der er blevet brugt af indfødte sydamerikanere til at behandle alle former for betingelser, herunder betændte prostata, astma, svampeinfektioner og mavesår. Den eneste effektive måde at tage denne urt er i form af pulveriseret bark i en tablet med omkring 300 milligram doser tre gange om dagen. Den pokeroot (benævnt pocon af de indfødte amerikanere) kan anvendes som en urte sæbe, en reliever af arthritis symptomer, og som en kur mod mavesår og sår. Brug den som en tinktur for mavesår og bruge det i lotion form til eksterne sår. Goldenseal blev brugt af indianerne til at helbrede pil sår og sår med sine naturlige antibiotiske egenskaber. Bruge den i en lotion eller som en vask til behandling af disse tilstande.

Advarsler

Hvis du oplever symptomer på et sår, bør du straks kontakte en læge eller en herbalist i stedet for selv-behandling. Ulcer symptomer kan være relateret til gastrisk cancer --- så det er bydende nødvendigt at blive testet med det samme. Nogle naturlægemidler kan forårsage allergiske reaktioner eller interagere med medicin; det er vigtigt at tale med en autoriseret herbalist, før du begynder en urte regime.

Related Articles