Når Do Bryster Stop Voksende?

December 7 by admin

Når Do Bryster Stop Voksende?


Som en pige vokser ind i en kvinde, vil hun normalt oplever en udvikling i størrelse og form af hendes bryster. For hver pige, vil dette ske på et andet tidspunkt, og størstedelen af ​​væksten vil sædvanligvis blive påbegyndt, så at sige, ved sin allerførste periode. Da det er relativt indlysende, når brystet begynder at vokse, især for pigen selv, ville der logisk være et punkt, hvor udvikling ophører. Så når sker det?

Identifikation

Den alder, hvor bryster stoppe voksende, er alle afhængige af den enkelte. Generelt vil pigerne begynde at vokse bryster overalt i alderen 7 og 13. Når væksten begynder bestemmes på din egen krop, og når niveauet af kvindelige hormoner eskalerer til det nødvendige beløb. Piger vil typisk opleve, at deres bryster vil stoppe voksende omkring i alderen 17 eller 18, men nogle eksperter mener, at en kvindes bryster vil nå deres endelige størrelse, når de har fået et barn. Men da ikke alle kvinder vælger at få børn, den gennemsnitlige alder, at en kvinde vil opleve et stop i væksten er i hendes sene teenageår.

effekter

Startende fra den allerførste spurt i vækst til slutningen af ​​puberteten, vil en pige gå igennem alt fem etaper, i mangel af et bedre ord, i væksten af ​​hendes bryster. Den første er dybest set hvor hun begynder som barn før puberteten. Dette efterfølges af "opløbet" fase, hvor brystvorter udspile, og området bliver lidt ømme ved berøring og nogle gange endda smertefuldt. Den tredje fase er normalt ledsaget af sin første periode, og hun vil se de mest vækst i hendes brystvæv. Den fjerde fase vil generelt indvarsle form og kontur af hendes bryster, og hun vil sjældent se en stigning i størrelse, selvom nogle piger vil opleve mindre vækst. Den sidste fase er, når brysterne ophøre med at forstørre, hvilket er normalt ret omkring hendes 17. eller 18. fødselsdag.

Egenskaber

Normalt kan en pige regne ud, når hendes bryster vil stoppe voksende baseret på størrelsen af ​​hendes kvindelige slægtninge, som arvelighed spiller en rolle i en kvindes bryst størrelse. Men det betyder ikke, at en pige vil ende med at have den samme bryststørrelse som sin mor, da hendes fars genetik også vil spille en rolle i fastsættelsen af ​​væksten. Bare se på billederne for at se, hvad den fremherskende størrelse af kvinders bryster er i din familie til at få et generelt indtryk af den mest sandsynlige størrelse af en piges bryster.

Fungere

Som nævnt før, mange eksperter mener, at en kvindes bryster aldrig helt dyrkes indtil de har født. Det er i denne tid i livet, når du vil støde nogen anden vækst (bortset vægtøgning). Det er klart, at væksten skyldes produktionen af ​​mælk, og efter amning er afsluttet, kan en kvinde opleve, at hendes bryster er mindre eller større end de var før. Dette er en anden tid, hvor genetik spiller ind i størrelse og form af en kvindes bryster.

Ekspert Insight

Generelt vil en pige opleve vækst af hendes brystvæv for cirka fire år fra tidspunktet for hendes meget første periode. Og da ikke to mennesker er ens, vil hver pige har hendes første periode på en anden tidsalder. Denne begivenhed er i det store og en god målestok for, når en piges bryster virkelig vil starte og stoppe voksende.

Related Articles