Naftin Gel Bruger

November 17 by admin

Naftin Gel Bruger


Naftin er et svampedræbende medicin tilvejebragt i gel og creme former. Produceret af Merz Pharmaceuticals, indeholder Naftin naftifin hydrochlorid i 1 procent styrke og er tilgængelig både ved recept og i håndkøb. Naftin inhiberer produktionen af ​​et enzym er nødvendigt for svampen tinea, som forårsager tre typer af hudinfektioner. Naftin gel og creme er kun til udvortes brug.

Fodsvamp

Naftin gel er effektiv til behandling tinea pedis, mere almindeligt kendt som fodsvamp. Folk typisk erhverve denne hudinfektion fra svømning pool overflader, offentlige brusere og omklædningsrum. Fodsvamp normalt vises som et rødt udslæt, skællende områder og skællende hud, og det forårsager kløe og brændende. Det påvirker hyppigst bunden eller siderne af fødderne og mellem tæerne. Fodsvamp kan også fremstå som meget tør hud på bunden af ​​foden.

Jock Itch

Tinea cruris, også kendt som jock kløe, er en svampeinfektion i lysken og øvre lår af drenge og mænd. De kan få jock kløe ved at komme i kontakt med tøj, håndklæder eller sengetøj af mennesker med tinea cruris eller tinea pedis. Det ser som regel som et udslæt med endelige ophøjede kanter, og det kan forårsage alvorlig kløe. Naftin gel kan anvendes til behandling af denne infektion samt.

Ringorm

Naftin gel er effektiv til behandling ringorm, teknisk kaldes ringorm. Folk erhverve ringorm fra direkte kontakt med smittede personer eller kæledyr, eller af genstande, der har været i kontakt med ringorm. En person kan få ringorm, for eksempel fra et almindeligt anvendt Gymnastikmåtte eller klappe en kat eller hund i det inficerede område af huden. Denne svampeinfektion kan udvikle næsten overalt på kroppen. Det ser gerne normalt en hævet rød cirkulært område med en skællet kant, og infektionen er kløende. Centret vinder heler, efterlader en ring-lignende udseende. Ringorm er ikke forbundet med orm, men ringen kan ligne en tynd orm.

Related Articles