Mus Undersøgelse kaster lys over Lupus-Linked Depression

March 30 by admin

En auto-antistof kaldet "anti-ribosomale P" spiller en rolle i centralnervesystemet dysfunktion og depression i mennesker med lupus, en autoimmun sygdom, der også forårsager symptomer såsom ledsmerter, hududslæt og ekstrem træthed.

Forskere ved Tel Aviv University i Israel udvundet anti-ribosomale P-antistoffer fra blodet af en lupus patient og injiceres dem til sunde mus.

Forskerne bemærkede indtræden af ​​depression-lignende opførsel ændringer i mus som gnavere blev sat gennem en swimming test.

Undersøgelsen fandt også, at langtidsbehandling med fluoxetin (Prozac) resulterede i en betydelig reduktion i depression-lignende adfærd i musene.

Resultaterne, som findes i udstedelsen af Arthritis & Rheumatism i marts, kaste lys over hjernen veje depression i almindelighed og på centralnervesystemet dysfunktion i lupus især, siger forskerne.

Yderligere undersøgelser skal gennemføres i kliniske forsøg i stor skala.

"Belyse de mekanismer, hvorved anti-ribosomale P inducerer adfærdsændringer kan føre til nye terapeutiske fremskridt for [lupus] patienter med depression," bemærkede undersøgelse forfatter Dr. Yehuda Shoenfeld.

Related Articles