Mus Undersøgelse kaster lys over Diabetes-hjertesygdom Link

December 1 by admin

Mus Undersøgelse kaster lys over Diabetes-hjertesygdom Link


En potentiel sammenhæng mellem diabetes og forhøjet risiko for hjertesygdomme og pludselig hjertedød er blevet spottet af forskere studerer mus.

I den nye undersøgelse, offentliggjort i juni 24 udgave af tidsskriftet Neuron, efterforskerne fundet, at højt blodsukker forhindrer kritisk kommunikation mellem hjernen og det autonome nervesystem, som styrer ufrivillige aktiviteter i kroppen.

"Sygdomme, såsom diabetes, som forstyrrer funktionen af ​​det autonome nervesystem forårsage en bred vifte af abnormiteter, der omfatter dårlig kontrol af blodtryk, hjertearytmi og fordøjelsesproblemer," senior forfatter Dr. Ellis Cooper, fra McGill University i Montreal, forklaret i en pressemeddelelse fra tidsskriftets udgiver. "I de fleste mennesker med diabetes, fejl i det autonome nervesystem negativt påvirker deres livskvalitet og forkorter den forventede levetid."

For undersøgelsen, at Cooper og hans kolleger brugte mus med en form for diabetes undersøge elektriske signal transmission fra hjernen til autonome neuroner. Denne meddelelse sker ved synapser, som er små huller mellem neuroner, hvor elektriske signaler videreformidles celle-til-celle via kemiske neurotransmittere.

"Hos raske individer, synaptisk transmission i det autonome nervesystem er stærk og stabil, men hvis synapser på disse neuroner funktionsfejl på grund af nogle sygdom proces, bliver forbindelsen mellem nervesystemet og periferien forstyrret," Cooper sagde i pressemeddelelsen .

Forskerne fandt, at i mus, forhøjet blodsukker hæver reaktive molekyler, som indeholder oxygenatomet (kaldet reaktive oxygenarter) i autonome neuroner. Denne kemiske ændring inaktiverer neurotransmitterreceptorer ved disse synapser, de bemærkede.

"Vores arbejde giver et nyt forklaring på diabetiske-induceret afbrydelser af det autonome nervesystem," Cooper sagde. "Dette synaptiske depression fremgår så tidligt som en uge efter indtræden af ​​diabetes og bliver mere alvorlige over tid."

Det er vigtigt at bemærke, at dyreforsøg, mens en vigtig del af den videnskabelige proces, ofte undlader at give lignende resultater hos mennesker.

Related Articles