MRSA-infektioner spreder sig til Kids i Fællesskabet

September 21 by admin

MRSA-infektioner spreder sig til Kids i Fællesskabet


Antibiotika-resistente infektioner omkring hoved og hals er stigende blandt amerikanske børn, viser en ny rapport.

Konstateringen tyder på, at skrappere stammer af bakterien Staphylococcus aureus - benævnt MRSA på grund af deres resistens over for antibiotikummet methicillin - bevæger os ud over de traditionelle rammerne af hospitaler og i samfundet som helhed.

"Vi helt sikkert fundet, at fremkomsten af ​​resistente staph hoved og hals infektioner hos pædiatriske indstillinger er stigende," sagde undersøgelse medforfatter Dr. Steven E. Sobol, direktør for afdelingen for pædiatrisk otolaryngology ved Emory University School of Medicine i Atlanta.

Sobol og hans kolleger rapporterede resultaterne i januar-udgaven af Archives of Hals-og ørelæge Head & Neck Surgery den.

Bygningen trussel mod børn forbindelser en tendens til mere lokalt baserede MRSA infektioner tidligere observeret blandt fængsel, plejehjem og kronisk syge patientpopulationer, bemærkede forskerne.

I den seneste undersøgelse, forfatterne revideret oplysninger om pædiatriske infektioner, der var blevet indsamlet mellem 2001 og 2006 i en national database, amasses antimikrobielle test resistens resultater fra laboratorier, der arbejder for mere end 300 hospitaler over hele landet.

Forskerholdet fandt, at af de mere end 21.000 infektioner, der havde fundet sted blandt børn i undersøgelsesperioden, næsten 22 procent var resistente over for antibiotika methicillin. Samlet set havde MRSA hoved og hals infektion satser mere end fordoblet, fra omkring 12 procent til godt 28 procent.

Omkring en tredjedel af MRSA infektioner påvirket ørerne, mens omkring 28 procent påvirket de nasale og sinus regioner. Hoved og hals MRSA infektioner tegner sig for omkring 14 procent af det totale.

Sobol understregede dog, at den tilsyneladende stigende MRSA risiko for børn endnu ikke er grund til bekymring.

"Jeg ønsker ikke at generere panik," sagde han. "Og virkelig, er der ingen grund til at forældre og børn til at ændre deres liv. Reduktion risiko for infektion handler om sund fornuft og øve normale hygiejniske foranstaltninger, såsom at tilskynde børn til at vaske deres hænder og undgå kontakt med andre syge børn i overfyldte situationer. "

"Men det er også vigtigt, at børnelæger erkender betydningen af ​​dette og formoder mulighed blandt børn, der ikke reagerer på normale foranstaltninger, der træffes for at beskæftige sig med en kold eller infektion," sagde han. "Og helt sikkert, når en normal infektion eller koldt synes værre end en forælder ville forvente at være, så forældre bør søge lægehjælp fra deres børnelæge hurtigt. Gå ikke i panik. Bare være klar."

"I mellemtiden, den underliggende årsag til stigningen i pædiatriske infektioner er genstand for igangværende studie på vores institution, fordi vi endnu ikke ved præcis, hvorfor det er forekommende," Sobol anerkendt. "Men vi har mistanke om, er, at det er på grund af en kombination af faktorer."

Dr. Philip Tierno, direktør for klinisk mikrobiologi og immunologi ved New York University Medical Center, aftalt.

"På den ene side kunne det være, at læger kan være mindre forsigtige i deres brug af antibiotika, når det kommer til børn," bemærkede han. "Dette er, selv om den amerikanske Pediatric Association har virkelig kommet ud stærkt for læger at være forsigtig med administration af antibiotika til børn. Det kunne også til dels være, at vi blot er overvågningssag tendenser bedre end vi havde tidligere, og så vi finde det i større antal blandt børn end før. "

Men Tierno hypotese, at MRSA er simpelthen stigende uden for de traditionelle hospital indstillinger.

"Jeg formoder," tilføjede Tierno, "at den primære årsag børn være måske mere tilbøjelige til at komme ned med en MRSA i samfundet er, at fællesskabet er nu et reservoir for antibiotikaresistente organismer, hvorimod før var det primært bare hospitalet. Og så, børn bare afspejle, at skift som en væsentlig del af fællesskabet. "

Related Articles