Motion kan forebygge stress og angst, undersøgelse tyder

May 16 by admin

Motion kan forebygge stress og angst, undersøgelse tyder


Følelse af angst? Hit gymnastiksalen, siger eksperter.

En ny undersøgelse fra forskere på University of Maryland School of Public Health fandt, at moderat motion kan hjælpe folk håndtere fremtidig stress og angst, samt de følelsesmæssige og mentale sundhedsmæssige fordele ved motion kan vare længe efter en træning slutter.

"Mens det er velkendt, at motion forbedrer humør, blandt andre fordele, ikke så meget om styrken af ​​motion indvirkning på følelsesmæssige tilstand, og om disse positive virkninger udholde, når vi står over for hverdagens stressfaktorer, når vi forlader gymnastiksalen," J. Carson Smith, adjunkt i universitetets afdeling for kinesiologi, sagde i et universitet pressemeddelelse. "Vi fandt, at motion er med til at afbøde virkningerne af følelsesmæssig påvirkning. Hvis du træner, vil du ikke kun reducere din angst, men du vil være bedre i stand til at fastholde, at reducerede angst når de konfronteres med følelsesmæssige begivenheder."

Forskerne sammenlignede virkningen af ​​30-minutters perioder med stille hvile og moderat intensitet cykling på angst niveauer af sunde universitetsstuderende.

De studerendes angst niveauer blev målt før de 30 minutter stints af motion eller hvile, og revurderes 15 minutter bagefter. Deres angst blev målt en tredje gang, efter at de blev vist en række af både neutrale og stærkt stimulerende fotografier. Alle studerende gennemført både hvile og motion versioner af testen.

Undersøgelsen viste, at både motion og roligt hvile oprindeligt lettet deltagernes angst. Efter at have set 90 stimulerende fotos fra den internationale Affective Picture System, en database over billeder, der anvendes i følelser forskning, i 20 minutter, men kun de studerende, der udøves fastholdt et lavere angst.

"Sættet af fotografiske stimuli, vi brugte fra [International Affective Picture System] database var designet til at simulere forskellige følelsesmæssige begivenheder, du kan opleve i dagligdagen," Smith forklarede. "Det varierer fra billeder af babyer, familier, hvalpe og appetitvækkende fødevarer, meget neutrale ting som tallerkener, kopper, møbler og bylandskaber, at meget ubehagelige billeder af vold, lemlæstelser og andre grusomme ting."

Undersøgelsens forfattere foreslog deres resultater kunne hjælpe folk bedre at styre deres dag-til-dag stress og angst.

Undersøgelsen blev udgivet online på forhånd for offentliggørelse i en kommende print udgave af tidsskriftet Medicine and Science i idræt og motion. Selv om det viste en sammenhæng mellem motion og lavere niveauer af stress og angst, var det ikke en årsag-virkning-sammenhæng.

Related Articles