Motion alene kan hjælpe dem med type 2 diabetes

January 29 by admin

Motion alene kan hjælpe dem med type 2 diabetes


Motion gavner mennesker med type 2-diabetes, selv om de ikke foretage andre livsstil eller kost ændringer, siger en ny undersøgelse.

Hollandske forskere gennemførte MR-scanning af 12 patienter med diabetes før og efter at de gjorde seks måneder af moderat intensitet øvelse. Hver uge deltagerne, som var en gennemsnitlig alder på 46, udøves mellem tre og en halv og seks timer om ugen i løbet af to udholdenhed og to modstand træningssessioner.

Den seks-måneders træningsprogram sluttede med en 12-dages trekking ekspedition, ifølge undersøgelsen offentliggjort online i tidsskriftet Radiology.

Der var ingen ændringer i deltagernes hjertefunktion i slutningen af ​​træningsprogram. Men de havde signifikante fald i mængden af ​​fedt i maven, leveren og omkring hjertet, som alle har vist sig at være associeret med øget risiko for hjertesygdom.

"I den foreliggende undersøgelse, vi observeret, at det andet lag af fedt omkring hjertet - perikardievæske fedt -. Opførte sig på samme måde som reaktion på fysisk træning som intra-abdominal eller visceralt fedt Fedtindholdet i leveren også faldt betydeligt efter motion, "undersøgelse ledende forfatter Dr. Hildo Lamb, i Leiden University Medical Center i Holland, sagde i et tidsskrift pressemeddelelse.

Han sagde disse motion-relaterede fedt reduktioner i leveren er særligt vigtige for mennesker med type 2-diabetes, hvoraf mange er overvægtige eller fede.

"Leveren spiller en central rolle i reguleringen af ​​den samlede kropsfedt distribution," Lamb sagde. "Derfor, reduktion af lever fedtindhold og visceralt fedt volumen med motion er meget vigtigt at vende de negative virkninger af lipidakkumulering andetsteds, såsom hjertet og arteriel karvæggen."

Related Articles