Motion aids i Stroke Recovery

September 29 by admin

Motion aids i Stroke Recovery


Motion er en vigtig, men ofte underudnyttede, måde at forbedre mentale og fysiske opsving i slagtilfælde overlevende, ifølge eksperter.

Slagtilfælde overlevende skal ordineres øvelse, fordi mange bliver inaktive og lider en fysisk svækkelse, der reducerer deres evne til at udføre daglige aktiviteter og øger deres chancer for at have en anden slagtilfælde, ifølge en ny videnskabelig redegørelse fra American Heart Association / American Stroke Association (AHA / ASA).

Den nye anbefaling blev offentliggjort online den 20. maj i tidsskriftet Stroke.

"Der er stærke beviser for, at fysisk aktivitet og motion efter slagtilfælde kan forbedre kondition, walking evne og overarm styrke," erklæring forfatter Sandra Billinger, en fysioterapeut på University of Kansas Medical Center, sagde i et AHA / ASA pressemeddelelse.

"Desuden nye forskning tyder motion kan forbedre depressive symptomer, kognitive funktion, hukommelse og livskvalitet efter slagtilfælde," tilføjede hun.

På trods af disse fordele, "for få sundhedspersonale ordinere motion som en form for terapi for slagtilfælde. Der er en stor kløft i Amerika mellem når patienter med slagtilfælde udledes fra rehabilitering og overgangen til EF-træningsprogrammer, når de går hjem. Mange er tilbage på egen hånd. har vi ikke et system på plads til at hjælpe patienter med slagtilfælde føler sig trygge med motion, "Billinger sagde.

Slagtilfælde er en førende årsag til langvarig invaliditet i USA. I 2030 kan der være så mange som 11 millioner slagtilfælde overlevende i nationen.

Slagtilfælde overlevende står over for en række barrierer for at udøve, herunder slagtilfælde sværhedsgrad, træthed, depression, omkostninger og manglende motivation og social støtte.

"Disse patienter kan ikke vide, hvordan eller ikke har råd til at drage fordel af træningsprogrammer i deres lokalsamfund, eller de ikke kan køre til en øvelse facilitet, eller de måske ikke føler sig trygge at gå til et træningscenter," Billinger forklaret.

"Vi som sundhedspersonale skal hjælpe patienter med slagtilfælde udvikle de færdigheder og tillid, de har brug for at begynde og vedligeholde en øvelse program, der omfatter aerobic og styrketræning som en del af deres slagtilfælde pleje," opfordrede hun. "Nøglen til øvelse er, at det virker kun hvis det gøres konsekvent."

Generelt bør slagtilfælde overlevende udøve i 20 til 60 minutter ad gangen, i mindst tre dage om ugen. Selvfølgelig, det afhænger af en persons individuelle evner. For mange slagtilfælde overlevende, kan flere 10- til 15-minutters moderat intensitet træning være mere passende.

Simpel øvelse, der gradvist øger udholdenhed og styrke - såsom at gå eller laver huslige pligter - tilføje op og gøre en forskel, bemærkede Billinger.

"Alt er bedre end bare at sidde på sofaen," tilføjede hun.

Related Articles