Mors bog hjælper Kids Cope med moderselskabets MS

March 28 by admin

Når en forælder er syg, selv for en stund, kan det være svært på børnene. Når en forælder ramt noget som multipel sklerose, kan gentage angreb af sygdommen efterlader børn bange, frustreret og vred.

En mor, der erkendte, at problemet besluttede at skrive en bog til at hjælpe børnene til at forstå symptomerne på multipel sklerose og håndtere deres forældres sygdom. Ifølge en artikel i C-sundhed, begyndte Caroline Courey oplever mærkelige symptomer i 1992. Et år senere, hendes læge fortalte hende, hun havde MS.

MS er en sygdom, der afbryder strømmen af ​​impulser langs nerver, fordi det angriber beskyttende belægning af hjernen og rygmarven, kaldet myelin. Symptomerne kan omfatte midlertidig blindhed, immobilitet, ekstrem træthed, muskelstivhed, og problemer med balance og koordination, artiklen siger. MS er ikke dødelig, men de fleste mennesker har tilbagefald der blive værre med tiden.

For børn, kan have en forælder med en tilbagevendende sygdom, der sætter dem ud af Kommissionen være skræmmende. Børnene spekulerer på, om det er deres skyld. De spekulerer på, der vil tage sig af dem. De er vrede, så føler sig skyldige, at de er vrede. Bogen, som er skrevet som en roman, opfordrer forældre til at tale med deres børn om sygdommen og finde ud af, hvad deres børn føler.

For at finde ud af mere om multipel sklerose, kan du læse denne artikel fra allHealth.com, eller det ene fra det multipel sklerose Foundation.

- Pem McNerney

Related Articles