Mood Påvirker Kost under graviditet

August 25 by admin

Kvinder, der er stressede ud og trætte i løbet af deres graviditet kan spise mere dårligt, ifølge en ny undersøgelse.

Fordi visse næringsstoffer er vigtige for fostrets sundhed, bør kvinder være opmærksomme på, at deres humør påvirker deres kost, eksperterne advarer.

Undersøgelsen af ​​134 kvinder med normale, lav risiko graviditeter fandt, at dem, der var mere trætte under graviditeten rapporterede større forbrug af energi fødevarer og zink og lavere indtag af folat, et mikronæringsstoffer vigtigt at afværge fosterskader.

Kvinder, der rapporterede føler dig stresset spiste flere husholdningsmaskiner og snacks med fedt, proteiner, jern og zink, rapporterede forskere på Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Undersøgelsen, som blev offentliggjort i det nummer af Journal of American Diætetiske Association juni fandt også, at ængstelige mødre-til-være, havde en lavere indtag af C-vitamin, mens kvinder, der sagde, at de følte sig "chikaneret" af deres graviditet spiste mindre kød.

"Vores resultater tyder på, at kvinder, der er mere trætte, stressede og nervøse spise mere mad, især kulhydrater," forsker Laura Caulfield, lektor ved Bloombergs Center for Human Ernæring, sagde i en forberedt erklæring. "Mens spise mere mad ført til en stigning i nogle vigtige mikronæringsstoffer, det også ført til et fald i andre, ligesom folat og vitamin C."

Hun mener psykosociale faktorer skal tages i betragtning ved rådgivning gravide om deres kost.

"Vores forskning kan give nye indsigter om faktorer relateret til kostindtag under graviditeten og åbne nye muligheder for at øge effektiviteten af ​​ernæringsprogrammer," Caulfield sagde.

Related Articles