Moderat Aerobic kan lette søvnløshed symptomer

September 17 by admin

Moderat Aerobic kan lette søvnløshed symptomer


En session af moderat aerob motion kan bidrage til at reducere angst og forbedre kvaliteten af ​​søvn for søvnløshed patienter, ifølge en brasiliansk undersøgelse. Tunge aerobe eller moderat styrke øvelser ikke har den samme virkning.

Forskere ved Federal University of Sao Paulo delte 28 kvinder og otte mænd med primær kronisk søvnløshed i tre motion grupper - moderat aerob, tung aerobic, og moderat styrke - og en kontrolgruppe.

Efter træningen, dem der gjorde moderat aerob træning viste reduktioner i søvn debut latency (54 procent) og wake tid (36 procent) og stigninger i total søvn tid (21 procent) og sove effektivitet (18 procent). De viste også en 7 procent nedgang i angst.

"Disse resultater tyder på, at der er en måde at mindske symptomerne på søvnløshed uden at bruge medicin," undersøgelse forfatter Giselle S. Passos sagde i en forberedt erklæring.

"Dette er den første undersøgelse for at se på betydningen af ​​at bruge motion til behandling af søvnløshed, og kan bidrage til øget livskvalitet hos mennesker med en af ​​de vigtigste form for søvnforstyrrelser i verden," Passos sagde.

Resultaterne blev præsenteret onsdag på det årlige møde i de associerede Professional Sleep Societies, i Baltimore.

Related Articles