Minnesota Medicaid Berettigelse guide

June 13 by admin

Medicaid er forsikring designet til at give lavindkomstfamilier og visse personer med sundhedsvæsenet. I Minnesota, er staten og føderalt finansieret Medicaid program kaldet lægehjælp. Sundhedsvæsenet program dækker mere end 500.000 mennesker om måneden. En anden fællesskab finansieret statslige og føderale program er til rådighed i Minnesota. MinnesotaCare er for dem der overstiger kravene indkomst for lægehjælp. Du kan ikke tjene mere end 275 procent af den føderale fattigdomsgrænse at kvalificere sig til MinnesotaCare.

støtteberettigelse grupper

Lægehjælp i Minnesota er et tilbud til gravide kvinder, familier med børn, lav indkomst voksne uden børn, personer over 65 år og handicappede eller blinde personer. tilbydes også Grundlæggende hede pasningsordninger til 19- og 20-årige Minnesota beboere. Tjenester omfatter rutinemæssige physicals, sygdom eller behandling skade, receptpligtig medicin og hospitalsindlæggelse. Lovlige indvandrere er også støtteberettigede, forudsat den rette dokumentation indsendes.

Indkomst Begrænsninger

Indkomst krav skal være opfyldt, baseret på din berettigelse gruppe og husstandsstørrelse. For eksempel i 2011, til at modtage lægehjælp, kan en voksen uden børn tjener ikke mere end $ 677 om måneden. Den MinnesotaCare grænse er 2257 $ om måneden. Gravide kvinder er klassificeret som to individer. Kvinden kan ikke overstige $ 3340 om måneden for fuld dækning. Hvis der er en ekstra husstandsmedlem, er grænsen for indkomst hævet til $ 4198. Handicappede eller blinde personer er begrænset til 903 $ om måneden for lægehjælp og $ 2257 for MinnesotaCare.

Asset grænser

Der er ressource grænser baseret på støtteberettigelse gruppen. Der er ingen aktiver restriktioner for gravide og børn. Voksne uden børn er begrænset til $ 1.000 i tællelige aktiver. Folk alder 65 eller ældre og handicappede eller blinde kan have $ 3.000 for en individuel og $ 6000 for et par. For at være berettiget til MinnesotaCare er en individuel tilladt $ 10.000 og husstande med to eller flere er tilladt $ 20.000. Ikke alle aktiver tælles. Dit hus, primære køretøj og personlige ejendele er fritaget. Aktiver, der ejes af børn er også fritaget.

Ansøgning om dækning

Du kan downloade en ansøgning om lægehjælp eller MinnesotaCare ved at besøge Minnesota Department of Human Services hjemmeside eller dit lokale kontor. Udfylde ansøgningen ved at levere personlige og finansielle oplysninger for alle husstandsmedlemmer. Du skal indsende dokumentation også. Fødselsattester, cpr-kort, offentligt udstedt identifikation eller indvandring dokumenter vil være påkrævet. Forbered dig på at fremlægge dokumentation for alle indtægter og formue, herunder den seneste betale stumper, kontoudtog og W-2 formularer. Mail eller indsende det udfyldte ansøgning og dokumenter til den nærmeste kontor amtet menneskelige tjenester.

Related Articles