»Micromagnets 'en dag Enhance MRI-teknologi

January 12 by admin

»Micromagnets 'en dag Enhance MRI-teknologi


"Micromagnets" kunne en dag blive injiceret ind i kroppen for at tilføje farve til MRIs og øge følsomheden og mængden af ​​oplysninger, som billederne, ifølge amerikanske forskere.

De sagde disse micromagnets kunne også fungere som "smart tags", der identificerer specifikke celler, væv eller fysiologiske betingelser for medicinsk forskning eller diagnostiske formål.

I øjeblikket er kemiske opløsninger anvendes som billedfiler kontrastfarve agenter i MRIs, som primært sort og hvid, siger forskerne.

Forskerne på Det Nationale Institut for Standarder og Teknologi og National Institutes of Health har vist proof of principle for denne nye tilgang til MRIs. Resultaterne offentliggøres i juni 19 udgave af tidsskriftet Nature.

Tweaking micromagnets fysiske form justerer radiofrekvens (RF) signaler, der anvendes til at skabe MRI-billeder. RF-signalerne er derefter omdannes til forskellige farver ved hjælp af computere.

Kan skabes forskellige sæt af micromagnets at producere forskellige farver. For eksempel kan specifikke sæt af magneter målrette forskellige typer af celler, såsom kræft versus normal. De kræftceller kunne så identificeres ved tag farve, siger forskerne.

Hver micromagnet består af to runde lodret stablet magnetiske diske nogle få mikrometer i diameter, adskilt af en lille åben hul. Meget lave koncentrationer af magneter i en persons legeme ville være nok til at forbedre MRI-billeder, siger forskerne.

Yderligere teknik og afprøvning, herunder kliniske forsøg, skal gøres, før disse micromagnets kan anvendes i patienter, der gennemgår MR-scanning.

Related Articles