Metoder til Rose Oil Extraction

May 11 by admin

Metoder til Rose Oil Extraction


Rosenolie er dyrt at købe, fordi det er vanskeligt at udtrække den fra anlægget. Det tager en masse af plantemateriale til at producere et minut mængde rosenolie, og dermed nogle producenter af rosenolie ofte forfalske ren rosenolie med andre olier. Imidlertid købe, kun uforfalsket rosenolie til terapeutisk aromaterapi praksis.

Rose Oil

Rose olie er udvundet af friske rosenblade. Ifølge Julia Lawless i "The Illustrated Encyclopedia af æteriske olier," rosenolie er udvundet af enten destillation eller udvinding af rosenblade opløsningsmiddel. Patricia Davis, i "Aromaterapi: An AZ," skriver, at der er to sorter af roser, der bruges til produktion af rosenolie: Rosa damascena og Rosa centifolia. Begge typer af rosenolie har lignende terapeutiske egenskaber.

destillation

Destillation er en af ​​de mest almindelige metoder til udvinding af æteriske olier; imidlertid er det også en af ​​de vanskeligste måder at ekstrahere rosenolie, som det tager en masse af rosenblade, og arbejdskraft, for at fremstille en lille mængde af rosenolie. Ifølge Davis, Rose var den første blomst, der skal destilleres i Persien i det 10. århundrede af alkymist Avicenna.

Shirley Price, i "The aromaterapi projektmappe," skriver, at destillation er en metode til ekstraktion, hvor plantemateriale opvarmes af damp i en endnu. Når plantestoffet opvarmes, er små oliemolekyler frigivet til luften og inddampes i dampen. Dampen tvinges langs et rør, gennem et kar med koldt vand, og begynder at afkøles. Som dampen afkøler, de oliemolekyler vende tilbage til flydende form, og væsken opsamles i vand. Den æteriske olie væske enten flyder oven på vand eller synker til bunden af ​​vandet, hvor den separeres og aftappet som en flygtig olie.

opløsningsmiddelekstraktion

Ifølge Davis, er mest rosenolie produceres i dag ved opløsningsmiddelekstraktion. Imidlertid opløsningsmiddelekstraktion indebærer brug af yderligere kemikalier til at udvinde olien. Rosenblade anbringes på et stativ i en forseglet beholder og et flydende opløsningsmiddel pumpes gennem de forbindende containere og over rosenblade. Det flydende opløsningsmiddel kan være en kemisk, såsom flydende butan eller flydende carbondioxid. Den resulterende Opløsningsmidlet destilleres for at fremstille en absolut rosenolie til aromaterapi formål. En absolut rosenolie har alkohol tilsat dertil til liquidize den mere solide konkret form, der oprindeligt produceret af solventekstraktion.

forfalskning

Nogle producenter forfalske rosenolie grund af de høje arbejdsomkostninger og produktion omkostningerne ved produktion af ren rosenolie. Forfalsket rosenolie kan indeholde en mængde af en anden æterisk olie, der er ens i duft, såsom geranium eller Palmarosa olie, eller en del af olien kan være substitueret med et syntetisk stof. Tilsætningen af ​​et syntetisk stof til rosenolie gør olien uegnet til terapeutisk aromaterapi praksis.

Related Articles