Metal Tongue Piercinger Forbundet med Hævede Infektion Risici

July 29 by admin

Metal Tongue Piercinger Forbundet med Hævede Infektion Risici


Hvis du overvejer tunge piercing som en form for selvudfoldelse, ved, at ny forskning tyder på, at uanset om stutteriet anvendte metal eller plast gør en forskel, når det kommer til chancerne for infektion.

Stållægter Rustfrit kan indsamle flere bakterier end plastik studs, hvilket potentielt kan øge risikoen for infektion og andre komplikationer, et team af europæiske forskere rapporter.

"Forbrugerne bør undgå rustfrit stål og titanium nitter til fordel for [plastic], ikke kun på grund af bakterier og en potentielt højere risiko for lokal infektion i piercing-kanalen, men også på grund af risikoen for tand skår og tyggegummi recession," undersøgelse forfatter Dr. Ines Kapferer, Innsbruck Medical University i Østrig, sagde i en erklæring.

Tand skår og vigende tandkød, samt gummi sygdom, er nogle af de langsigtede komplikationer forbundet med tunge piercing, tidligere forskning viser. Tidlige komplikationer omfatter smerter, hævelse, langvarig blødning og synkebesvær. Hvad mere er, munden indeholder så mange bakterier, piercing selve proceduren kan øge risikoen for infektion, en af ​​de mest almindelige piercing komplikationer.

En kilde til infektion kan være tynde lag af bakterier, kaldet biofilm, at coat piercinger og fungere som et reservoir for bakterier, ifølge Kapferer og kolleger. De spekuleret på, at ved hjælp af piercing materialer, der var mindre modtagelige for biofilm ophobning kan reducere smitterisiko. For at teste deres teori, undersøgelsens forfattere rekrutteret mandlige og kvindelige studerende i hele Innsbruck hvis tunger var blevet gennemboret i mindst seks måneder.

Efter at have foretaget dental eksamener, forskerne tilfældigt erstattet de studerendes studs med en af ​​fire fælles piercing materialer: rustfrit stål, titan, eller en af ​​to typer af plast. Tappene blev fjernet efter to uger og mikrobiologiske prøver blev indsamlet fra stud, piercing stedet og tungen.

I alt 80 forskellige arter af bakterier blev indsamlet fra de forskellige steder og tungen husede de fleste af de bakterier, forskerne rapporteret i januar 18 online udgave af Journal of Adolescent Health.

Atten bakteriearter var mere rigelige i piercing sted end på tungen og seks arter var mere fremherskende på knopperne end tungen. Otte andre arter var mere rigeligt på studs end i piercing steder.

Stållægter Rustfrit var den største synder, der tegner sig for de højeste bakterier tæller, efterfulgt, i langt mindre grad, af titan nitter, forskerne rapporteret. Bakterier findes på disse metaller indgår de kendt for at forårsage kroppen hele infektioner, såsom Staphylococcus aureus og Haemophilus influenza. Begge metaller havde signifikant større bakterier tællinger end gjorde plastik studs.

Alligevel kan denne ophobning af bakterier ikke være den største bekymring, siger Dr. Valerie Murrah, fra University of North Carolina i Chapel Hill. "Som en mundtlig patolog, jeg er bekymret med infektioner i tungen," sagde hun, at det er væsentligt af sterile piercing teknikker.

Blandt de 80 deltagere i studiet, der var i alderen 16 til 36 år 23 (29 procent) rapporterede også vigende tandkød og fire (5 procent) havde mindst én tilhugget tand. I gennemsnit havde de fleste havde deres tunge piercing i fem år.

"Uanset hvad materiale [stutteriet] er lavet af, er det kommer til at ramme bagsiden af ​​fortænderne," siger Dr. Ruchi Nijjar Sahota, en tandlæge i Fremont, Californien. "De fleste af de patienter, jeg har set har udviklet enten en gummi infektion eller havde en slags traumer til deres tænder på grund af tunge ring, "sagde Sahota, som også er en forbruger rådgiver for den amerikanske Dental Association.

Den amerikanske Dental Association i øjeblikket modsætter tunge piercing på grund af sådanne potentielle komplikationer, efter deres online redegørelse.

Sahota stoppede kort advare mod tunge piercing helt, dog. "Jeg vil aldrig være en lyseslukker," sagde hun. "Bare indse risikoen for, hvad du laver."

"Der er andre måder at dekorere som er mindre farlige," tilføjede Murrah. "Vi har kun to sæt tænder."

Related Articles