Metafysiske anvendelser af Rutilated Quartz Wand

March 26 by admin

Metafysiske anvendelser af Rutilated Quartz Wand


Quartz krystaller har været brugt siden oldtiden til en række formål, herunder psykiske, åndelige og fysisk helbredelse. Mange metafysiske praktiserende favorisere rutilated kvarts. Denne type kvarts indeholder mineralet rutil, der præsenterer sig selv som tynde, rødlige farvede fibre i forskellige former i hele krystal. En smuk rutilated kvarts tryllestav har ry for at forstærke de lyse og helbredende egenskaber af den praktiserende læge. De påberåbte anvendelser af rutilated kvarts er mange. Men på det metafysiske plan, enhver form for sand helbredelse kommer ned til hensigt, tanke, fokus, tilgivelse og accept.

Basics

Krystaller skal ryddes og rengøres, før de kan anvendes til heling. Hvis du vælger en bestemt tryllestav for en individuel, skal du rydde det før og efter den er brugt på forskellige mennesker. Iblødsætning det i saltvand nogle gange gør det trick, men du kan se ind i en række andre metoder. Hvis du køber en tryllestav strengt til eget brug, kan du klare det mindre hyppigt. Nogle mennesker tror, ​​at større tryllestave byder mere rutil har stærkere helbredende egenskaber, men det ofte kommer ned til personlige valg, vibrationer og tilpasningen af ​​krystal til en bestemt person, kombineret med den tilsigtede anvendelse.

Den Intuitive Level

Som med de fleste ting i metafysik, hvad en person mener dybt i hendes bevidsthed har en stor effekt på resultaterne. Du kan komme på tværs tusind meninger om, hvad din tryllestav er nyttigt for. Men vil du være mere vellykkede, hvis du afgøre dette for dig selv. Kom i kontakt med din inderste væsen og stoler på din intuition. Når indgivelse af en stav for helbredelse, er bydende nødvendigt indstilling hensigten. Afklare, hvorvidt det skal anvendes på en psykisk niveau til bestemmelse eller diagnosticering af en lidelse, eller om det skal bruges mere ved en fysisk niveau for faktisk heling af et symptom. På grund af forstørrelsen kapacitet, rutiles giver, uanset intention du oprindeligt indstillet vil også blive mangedoblet. Vælg dine tanker med omtanke.

Specifikke attributter

Mange metafysiske healere bruger rutilated kvarts for at øge direkte forbindelse med Gud eller guddommelige principper gennem bøn eller meditation. Placering af staven over et bestemt chakra kan forskyde lokal energi og træk fokus på den del af kroppen. Folk, der ønsker stabilitet, koncentration, fokus og lethed i beslutningsprocessen måske ønsker at holde staven et stykke tid og invitere guddommelig assistance på at give sådanne kvaliteter. Behandlere mener, at disse krystaller kan helbrede luftvejssygdomme eller problemer med immunsystemet, når de føres eller anvendes direkte på kroppen. En tryllestav kan også bruges til at skitsere et helligt rum, hvor du vil foretage helbredende indsats.

Giv slip

Rutilated kvarts er godt for helbredelse tidligere problemer i dit liv, især dem med stærke negative energier eller smertefulde minder. Tilgivelse synes at komme lettere når disse tryllestave er sat til at bruge. Du vil måske bemærke du føler meget lettere, gladere, nuværende og mindre stressede, når man bruger kvarts med levende rutil tråde.

Related Articles