Memo til mænd: at leve længere, tage bedre vare på din krop

November 23 by admin

Memo til mænd: at leve længere, tage bedre vare på din krop


Som hovedregel, mænd tager elendig pleje af deres helbred.

De ignorere for skader. De hader at gå til lægen for noget. De betaler lidt agt på advarselsskilte til store sundhedsmæssige problemer.

Og resultaterne af alt, mandighed er tydelige i statistikken. Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services:

  • En ud af fem amerikanske mænd har hjertesygdomme.
  • En ud af tre voksne mænd i USA har højt blodtryk.
  • Tre ud af fire amerikanske mænd er overvægtige.

Mænd generelt er mindre sunde og har en kortere levetid end kvinder, i henhold til de Mænds Sundhed Network, en national nonprofit gruppe, der fremmer en sund livsstil for mænd. Og mere end halvdelen af ​​alle for tidlige dødsfald blandt mænd kan forebygges.

"Mænd er førende i ni ud af de 10 dødsårsager," siger Scott Williams, vice president for netværket. "Jeg føler, at vi starter bag på det sundhedsmæssige område, sammenlignet med kvinder."

Den vigtigste måde mænd kan forbedre længden og kvaliteten af ​​deres liv, sagde Williams, er at begynde at tage en personlig interesse i deres helbred.

»Hvis man ser på data, er 100 procent mere tilbøjelige end mænd til at søge forebyggende pleje kvinder," sagde han. "Det er virkelig skræmmende."

Det første skridt er at planlægge en aftale med en læge for en fuldstændig fysisk undersøgelse. "En enorm procentdel af mænd ikke se lægen," siger Armin Brott, et talk-show vært og forfatter, der co-skrev handleplanen for Mænds Sundhed for Mænds Sundhed Network.

Og når mødet med lægen, skal du sørge for at stille spørgsmål. Spørg, hvad tests og screeninger er passende for en mand i din alder, og hvad er dine potentielle risikofaktorer for alvorlige sygdomme.

Mænd skal også opdrage eventuelle langsigtede problemer, de har, uanset hvor pinligt eller privat problemet kunne være. Og eksperter er enige om, at mænd har behov for at være brutalt ærlig omkring sådanne ting som erektil dysfunktion, drikke og ryge, fordi lægerne ikke kan gøre deres job, medmindre de har et fuldstændigt billede af deres mandlige patienters helbred.

"Du har lige fået at suge det op og tale om det, fordi det kan være et symptom på noget mere vigtigt," Brott sagde.

Andre tips fra Mænds Sundhed Network for at forberede en fysisk, omfatter:

  • Medbring en liste over alle lægemidler og kosttilskud, du tager.
  • Skriv ned en fuld sygehistorie af din familie. Sundheden for pårørende kan give et fingerpeg om sygdomme, du kan være tilbøjelig til at udvikle sig.
  • Lav en liste over eventuelle allergier eller reaktioner på medicin, som du har haft.
  • Tror ikke det hele foregår efter det fysiske. Du skal tage din læges konklusioner og råd til hjerte, og foretage de ændringer i din livsstil, der skal ske for at holde dig sund og fit.

Mænd bør også gøre lidt forskning på egen hånd at lære advarselstegn på helbredsproblemer, så de kan være på udkig efter dem.

"Jeg tror en masse fyre ikke betale nogen opmærksomhed på noget," Brott sagde. "Det er vigtigt at forstå de risikofaktorer for stress, depression, prostata problemer, blære problemer, rygproblemer. Det er vigtigt at gøre en lille smule af læsning."

Ud over, at forsøge at skabe og derefter følge en sund livsstil, der omfatter:

  • Spise højre. Ved at skære ned på mættet fedt, transfedtsyrer og simple kulhydrater, kan du reducere dine chancer for at udvikle kroniske helbredsproblemer, såsom hjertesygdomme og diabetes. Sunde fødevarer - frugt, grøntsager, fuldkorn, magert kød og fedtfattige mejeriprodukter - give kroppen de redskaber er nødvendige for at reparere og genopbygge. "Se på den mad pyramide og forsøge at være opmærksom på det," Brott sagde.
  • Udøver. Motion har vist sig at hjælpe med at forbedre hjerte sundhed og bedre kontrol blodsukkeret. Det fungerer også som en naturlig antidepressivum. "Hvis du ikke er en person, der kan træne hver dag, parkere bilen længere væk eller tage trappen," Brott sagde. "Gør noget for at få noget motion, når du kan. Det er en meget vigtig ting for dit hjerte-kar sundhed, samt din mentale sundhed."
  • Kom mere i kontakt med din familie. Fædre kan starte med at bruge mere tid sammen med deres børn. Børnene vil nyde godt af fars opmærksomhed, og så vil far. "Fra et rent selvcentreret synspunkt mænd har tendens til at tage bedre vare på sig selv, fordi de har en idé om, at de har brug for at være et godt eksempel og være der for deres børn," Brott sagde.

Tænk på det på denne måde: Mænd burde begynde at tage sig af deres krop såvel som de tager sig af deres biler. "Hvis vi kommer til at bøje denne kurve, det er, hvor vi skal starte," sagde Williams.

Related Articles