Meditation kan reducere Mild depression, angst

February 5 by admin

Meditation kan reducere Mild depression, angst


Daglig meditation kan hjælpe nogle mennesker lindre angst, depression og smerte, rapporterer Johns Hopkins University forskere.

Mange mennesker meditere i et forsøg på at reducere stress og stressrelaterede sundhedsproblemer. Men om dette århundredgamle tilgang til større selvbevidsthed har reelle medicinske fordele er ikke rigtig kendt.

Til denne undersøgelse, offentliggjort online 6 januar i JAMA Internal Medicine, forskere revideret 47 tidligere undersøgelser, der så på meditation effekt på forskellige forhold, som omfattede stofmisbrug, spisevaner, søvn, smerter og vægt ud over depression og angst.

"Den maksimale styrke bevismateriale vi fandt var moderat til angst, depression og smerter, lavt for nogle andre og utilstrækkelig for hovedparten af ​​resultater vi evaluerede," siger ledende forsker Dr. Madhav Goyal, en assisterende professor i medicin. Han bemærkede dog, at nogle forsøg omfattede folk med en klinisk diagnose på angst eller depression.

Meditation, sagde Goyal, "er en aktiv træning af sindet til at øge bevidstheden, og forskellige meditation programmer nærmer dette på forskellige måder." Den type, der så mest lovende - opmærksomme meditation - fremhæver accept af følelser og tanker, uden dom og afslapning af krop og sind. Det er typisk praktiseres 30 til 40 minutter om dagen.

En ekspert hilste analysen.

"Dette er en nyttig oversigt over den aktuelle meditation forskning i medicin," siger Tony Tang, adjungeret professor i afdelingen for psykologi ved Northwestern University i Evanston, Illinois.

Men populært mantra-baserede meditation (herunder Transcendental Meditation) ikke nogen fordel i forhold til placebo, og det viste sig ikke bedre end nogen andre aktive behandlinger om eventuelle foranstaltninger, sagde han.

"Så, mens noget positivt, disse resultater er formentlig skuffende for meditation entusiaster," Tang sagde.

Analysen omfattede 3.515 deltagere, hvoraf mange har modtaget om 30 til 40 timers træning i bevidst meditation.

"Vi fandt omkring 5 til 10 procent forbedring i angst symptomer sammenlignet med placebogruppen," Goyal sagde. "For depression, fandt vi en cirka 10 til 20 procent forbedring i depressive symptomer sammenlignet med placebo grupperne. Dette svarer til virkningerne af antidepressiva i lignende populationer."

Der blev også moderat stærk, at meditation programmer kan mindske smerter. »Der var ikke så mange forsøg, der vurderer kroniske smerter, og så vi forstår ikke, hvad slags smerte denne form for meditation kan være mest nyttig for," Goyal tilføjet.

Stadig, for alle sit løfte, meditation er ikke et universalmiddel. Der var kun lidt eller ingen tegn på nogen fordel positiv stemning, opmærksomhed, stofmisbrug, spisevaner, søvn og vægt, siger forskerne.

På plus side, Goyal påpegede ingen skadelige bivirkninger var forbundet med meditation, og du kan øve meditation sammen med andre behandlinger du modtager.

"I forbindelse med østlige traditioner, meditation programmer, der blev testet var forholdsvis kort, varig omkring otte uger og forudsat relativt små doser af meditation træning," Goyal sagde. "Så, ved vi ikke, hvis mere meditation praksis vil medføre større fordele, og dette skal testes i fremtidig forskning"

En anden ekspert aftalt.

"Det lader til, at alle former for meditation, vil mere tid meditere giver større effekt," siger Simon Rego, direktør for psykologi uddannelse på Montefiore Medical Center / Albert Einstein College of Medicine i New York City.

"Med andre ord, meditation er en færdighed, der kræver instruktion fra en ekspert, efterfulgt af regelmæssig praksis i hverdagen, så det er muligt, at i mange af forsøgene revideret den uddannelse, eller dosen gives i forsøgene var for lille, og med mere tid, ville bedre resultater er blevet fundet, "Rego forklaret. "Forhåbentlig vil fremtidig forskning undersøge denne hypotese."

I de sidste tre årtier har interesse i meditation vokset voldsomt i den vestlige kultur, herunder sundhedsvæsenet, Rego påpegede.

"Mange mentale sundhedsprofessionelle udråber de sundhedsmæssige fordele ved meditation omfatter enten meditative teknikker som en del af deres behandling pakker eller fokusere udelukkende på at undervise disse teknikker som en primær målsætning for at forbedre den mentale sundhed," sagde han.

Related Articles