Medicinsk Rådgivning om graviditet & Hair Farvelægning

August 12 by admin

Medicinsk Rådgivning om graviditet & Hair Farvelægning


Hår farve ændrer farve hår ved at overholde hårsækkene. Cirka 55 procent af kvinderne farve deres hår, ifølge en undersøgelse foretaget af Clairol. Mange af disse kvinder fortsat gøre, mens gravid. Hårfarve to vigtigste ingredienser er hydrogenperoxid og ammoniak.

Risici

Ifølge Dr. Roger W. Harms af Mayo Clinic, er der en svag sammenhæng mellem kræft hos børn og brug af hår farve, mens gravid. Men forskningen er stadig bliver gjort for at afgøre, om der er nogen konkrete risici for mor eller barn.

Efter det første trimester

Hvis du vælger at farve dit hår under graviditet, anbefales det, at du venter til efter første trimester af graviditeten for at reducere den mulige risiko for skade på dig selv og det ufødte barn.

Højdepunkter

Højdepunkter anses for at være sikrere end traditionelle hår farve, da de kun er malet på hårstrå stedet for at blive anvendt på hele hovedet.

Hovedbund og hud

Hårfarve må ikke røre hovedbunden eller huden, når gravid. Kemikalierne kan absorberes i huden og hovedbunden, som kan være skadeligt for både mor og barn.

Permanent farve

Det er bedst at undgå permanent farve, når gravid. Permanent farve kræver ofte mere ansøgning, en længere ventetid for den farve, der skal absorberes i hårsækkene og hyppigere touch-ups, som øger den mængde af kemikalier absorberes i kroppen.

Midlertidig Color

Hvis du vil farve dit hår, midlertidig farve er bedst. Denne form for hårfarve indeholder ofte henna, der er sikkert at anvende under graviditet. Midlertidig hårfarve kan vare fra en shampoo til flere uger.

Related Articles