Medicare & HSA Berettigelse

June 13 by admin

Medicare & HSA Berettigelse


Medicare er et føderalt statsstøttet sundhedspleje program for enkeltpersoner 65 år og derover, eller som opfylder visse krav handicap. En Health Savings Account (HSA) er en sygeforsikring instrument, der kombinerer en opsparingskonto med en høj-fradragsberettigede sygeforsikring plan designet til at minimere præmier samtidig give forsikringstagerne mulighed for at betale for mindre lægeudgifter på en skattefri basis. Hvis du ejer en HSA, er der nogle særlige overvejelser, indskrive i Medicare.

Berettigelse

For at være berettiget til en HSA, skal du være indskrevet på en kvalificeret høj fradragsberettigede sundhedsplan, og du kan ikke være omfattet af en anden type sundhedsplan. HSAs er tilgængelige fra private sygeforsikringsselskaber eller via din arbejdsgiver, hvis det gør en til rådighed for dig. I de fleste tilfælde enkeltpersoner er berettiget til Medicare ved drejning 65. Potentielle Medicare modtagere sendes en indskrivning kit et par måneder før deres berettigelse dato.

fortsættende Bidrag

Når du tilmelder dig i Medicare, er du ikke længere er tilladt at yde bidrag til din HSA. Men du kan stadig hæve HSA midler på en skattefri basis for at hjælpe med at betale for udgifter til lægebehandling ikke er dækket af Medicare. Disse omkostninger kan omfatte selvrisikoen og copayments som du normalt skal betale ud af din egen lomme. Du kan også bruge dine HSA midler til at betale præmier for Medicare del B, C eller D, som kan hjælpe med at gøre disse planer mere overkommelige.

Medigap Substitution

Personer indskrevet i Medicare del A og del B ofte købe en Medicare supplement politik, også kendt som Medigap, til dækning af Medicare selvrisikoen og copayments. personer med en HSA, kan dog vælge at bruge midlerne til at dække disse udgifter i stedet for at købe en Medigap politik. Hvis du vælger denne strategi, være opmærksom på, at hvis du beslutter at tage ud en Medigap politik på et senere tidspunkt, skal du medicinsk kvalificere sig, noget, der er unødvendig ved tilmelding under dit open-tilmelding periode på drejning 65.

Andre formål

Du er ikke forpligtet til at bruge dine HSA midler til at betale for ekstra udgifter til lægebehandling, når du er tilmeldt Medicare. Du kan vælge at hæve penge til at supplere andre kilder til pensionsindkomst såsom sociale ydelser, pensionskasser eller IRAS. Dog vil alle udbetalinger, du foretager, at der ikke anvendes til dækket udgifter til lægebehandling som afgiftspligtige, og vil blive beskattet med almindelig indkomst satser.

Related Articles