Medicare Drug Plan Hjælper Patienter Fight Cancer

October 25 by admin

Medicare Drug Plan Hjælper Patienter Fight Cancer


Frygten for, at den nye Medicare stof plan ville begrænse adgangen til medicin er ikke gået i opfyldelse, mindst lige så langt som kræftbehandling angår, finder en ny rapport.

Faktisk forskerne opdaget, at del D udvidet adgang til kræftbehandlinger og krævede kun lave co-betalinger.

Hvert år bliver 700.000 Medicare modtagere diagnosticeret med en form for kræft. I 2004 Medicare brugt 7300 millioner dollar om kræftbehandling, herunder kemoterapi narkotika. Før Del D stof plan blev lanceret i år, har Medicare ikke refundere nogle ambulante behandlinger, herunder mange mundtlige og selvstændige injicerbare stoffer, bemærkede forskerne.

For undersøgelsen, offentliggjort i spørgsmålet om sundhed anliggender September / oktober forskerne kiggede på næsten 3.000 narkotika planer, der er involveret i del D, og fandt, at de mest almindeligt ordineret kræftlægemidler var til rådighed, og at når et firmanavn stof ikke var omfattet , dens generiske ækvivalent var.

"I gennemsnit blev 75 procent af kræftlægemidler er omfattet af narkotika planer, og generiske lægemidler var omfattet oftere end mærkenavn narkotika," siger ledende forsker Jennifer Bowman, en direktør i Avalere Sundhed, LLC, det konsulentfirma, der gennemførte undersøgelsen . "Otteoghalvfems til 99 procent af generiske lægemidler var dækket, mens kun 70-71 procent af mærkenavn narkotika var omfattet."

Grunden til, at planerne er så inkluderende, er, at Medicare mandat, at alle planer måttet dække alle lægemidler i visse klasser, herunder kræft narkotika, siger Bowman. "Vi tror, ​​at denne politik var vigtigt," tilføjede hun.

Desuden co-betalinger var lave, siger Bowman. Co-betalinger for de 20 kræftlægemidler oftest findes på pensionsordningernes formularies varierede fra $ 5 til $ 40. Desuden færre end 5 procent af planerne havde kvantitative begrænsninger af lægemidlet forsyning en patient kunne få på en gang. Ingen planer krævede patienter til at mislykkes på ét stof, før de kunne få en anden.

Men omkring 10 procent af kræftlægemidler, især brand-navn narkotika, kræver forudgående tilladelse fra en læge, før apotekeren kan fylde recept. Dette kunne begrænse patienternes adgang til disse behandlinger, Bowman advarede.

Undersøgelsen beskæftiger sig ikke med adgang til kræftmedicin, når patienter falder i den såkaldte "doughnut hul" - hullet i del D dækning, der opstår efter patienternes medicin forbrug passerer $ 2250 i et år. Efter denne tærskel, patienterne skal betale fuld pris for deres medicin, plus deres stof plan præmie, indtil de samlede årlige omkostninger narkotika nå 5100 dollar. Dette "hul" kan koste Medicare modtagere $ 3600 i out-of-pocket narkotika udgifter.

"Vi ved ikke, om i denne periode patienter stopper med at tage et lægemiddel, eller skift til et andet lægemiddel eller stoppe behandlingen alle sammen," Bowman sagde.

En ekspert mener viser undersøgelsen, at Medicare Part D virker.

"Det har stor nyhed for Medicare modtagere og gode nyheder om Medicare Part D receptpligtig medicin fordel," sagde Mary R. Grealy, formand for Medicare dag og formand for Healthcare Leadership Council, en industri lobbing gruppe. "Det viser, hvor vigtigt en fordel det er for alle Medicare modtagere, der ikke havde dækning for deres recepter, men især for dem med kræft."

Før Plan D sparket i, kun Medicare dækket læge administreret medicin, som krævede et kontor besøg, og, selvfølgelig, ikke dækkede andre selvadministrerede medicin, Grealy noteret.

"Undersøgelsen understreger betydningen af ​​programmet design. Planlæg formularies skal omfatte alle lægemidler i visse terapeutiske grupper såsom anti-neoplastiske [kræft]," sagde hun.

Grealy mener, at del D er et eksempel på et vellykket partnerskab mellem offentlige og private forsikringer. "Undersøgelsen understreger værdien af ​​at have privat sundhedsplaner deltage og konkurrere i Medicare-programmet til at give den bedste værdi til Medicare modtagere gennem god dækning og effektiv omkostninger," Grealy sagde. "Det er en win-win for Medicare-programmet og Medicare modtagere."

, En anden ekspert mener dog undersøgelsen afspejler ikke de problemer, patienterne støder navigere gennem det komplicerede del D.

"For eksempel, forudgående tilladelse er en stor bar til folk uden enten store raffinement eller en erfaren advokat," sagde Robert M. Hayes, formand for Medicare Rights Center. "Det er næsten umuligt for de fleste mennesker på Medicare at overvinde de udnyttelsesgrader barrierer planerne lagt i vejen."

På et beslægtet undersøgelse offentliggjort i samme tidsskrift, forskere på nonprofit RAND Corporation fandt, at ratcheting up patientens samarbejde pay gebyrer for dyre, bliver speciallægemidler ikke gemme arbejdsgivere og sygesikring planer penge.

Denne strategi har virket i fortiden med mindre væsentlige receptpligtig medicin, siger forskerne. Den nye undersøgelse på over 1 million patienter fandt imidlertid, at de bare finde måder at betale mere for narkotika, der er afgørende for behandlingen alvorlige sygdomme såsom kræft, leddegigt, multipel sklerose og nyresygdom.

"Det sker med de dyre speciallægemidler er, at folk vil bruge dem uanset omkostningerne, da der bare ikke andre muligheder," co-forsker Dana Goldman, stol og leder af sundhedsøkonomi ved RAND, sagde i en forberedt erklæring. "I betragtning af den høje pris på disse speciallægemidler, ville forsikringsselskaberne være bedre at finde [Other] måder at forvalte brug," sagde han.

Related Articles