Medicare Advantage & SSI

June 13 by admin

Hvis du er en amerikansk statsborger ældre end 65 år, at regeringen har flere offentlige ydelser til rådighed for dig. Nogle af disse omfatter pensionering program, kendt som Social Security, og Medicare-programmet, som er offentlig sygesikring. Men Social Security Administration kører, også flere programmer, der giver andre end pensionering program fordele, såsom Social Security Disability programmet og Supplerende Security Income program.

Medicare Advantage og SSI

Du kan modtage både Medicare og SSI fordele. Den eneste betingelse for at modtage begge er, at du skal opfylde kravene for berettigelse til hvert program. For eksempel kan du kvalificere dig til SSI fordele, men hvis du ikke har betalt Medicare skat, kan du ikke være i stand til at få Medicare Advantage. Et af kravene for at modtage Medicare Advantage er at have enten Medicare del A eller B. Hvis du opfylder betingelserne for SSI fordele, er det fordi du har lav indkomst. Hvis dette er tilfældet, kan du også kvalificere sig til at modtage hjælp betale for din Medicare Advantage dækning.

Medicare Advantage

Medicare er en offentlig sygesikring program for ældre borgere. Medicare dækning er opdelt i fire dele. Del A er gratis og en fordel for alle borgere, der har arbejdet og betalt Medicare skat. Medicare del C er kendt som Medicare Advantage. Medicare Advantage er ikke gratis. For at modtage sine fordele, skal du betale en månedlig præmie i forbindelse med den dækning, du vælger. Medicare Advantage består af forskellige sygesikring planer, der tilbydes af private virksomheder, der enten har en kontrakt med Medicare eller er godkendt af Medicare. På Medicare hjemmeside, kan du finde en liste over godkendte virksomheder og planer, som du kan vælge.

Medicare Advantage Planer

Hvis du ønsker at købe Medicare Advantage, skal du vælge en af ​​de planer og virksomheder i dit område, der er anført på Medicare hjemmeside. Disse planer tilføje dækning til normal Medicare dækning, der omfatter del A og del B. Nogle af de yderligere elementer, du kan finde i Advantage planer omfatter hørelse, syn, sundhed og wellness-programmer og dental dækning. Nogle planer omfatter også receptpligtig medicin dækning. Hvor meget du skal betale i månedlige præmier afhænger af den plan, du vælger, og om virksomheden beslutter sig for at opkræve gebyrer for ekstra dækning eller ej. Medicare allerede betaler et fast beløb til de selskaber, der er anført som Advantage planer.

SSI

Supplerende Security Income er også en, der køres af Social Security Administration. Hvis du er berettiget til at modtage ydelser, skal du søge med Social Security kontor tæt på dit hjem. For at modtage ydelser, skal du være over 65 år eller har et handicap. Blindhed tæller som et handicap. Et andet krav er, at du skal bevise du har lav indkomst og få eller ingen ressourcer. Hvis du har et handicappet eller blindt barn, kan du også søge om fordele for dit barn.

Related Articles