Medicaid Berettigelse i Kansas

June 13 by admin

Kansas Medicaid er designet til at hjælpe med lav indkomst beboere få sundhedspleje dækning. Programmet er en fælles indsats finansieret af staten og føderale regering. For at modtage Medicaid, skal du opfylde de kriterier, som fastsættes af staten Kansas. Besøg Kansas Health Policy Authority til at indsende din ansøgning online. Du vil også nødt til at give dokumenter for at bevise din identitet og indkomst, såsom fødselsattester, cpr-kort, offentligt udstedt identifikation, løn stubbe, W-2 formularer og kontoudtog.

støtteberettigelse grupper

Medicaid i Kansas er tilgængelige for børn under en alder af 19, forældre eller værger for børn, gravide kvinder, ældre, handicappede eller blinde. Du skal være certificeret handicappede eller blinde af Social Security Administration for at komme i betragtning til dækning. Juridiske beboere, der ikke er amerikanske statsborgere kan også søge om Medicaid. Ikke-borgere skal fremlægge indvandring dokumenter.

Indkomst Begrænsninger

Du skal falde i lav indkomst kategori baseret på husstandens størrelse til at modtage Medicaid. Hvis du er gravid eller ansøger om Medicaid dækker et spædbarn, kan du ikke tjene mere end 150 procent af den føderale fattigdomsgrænse. Ved ansøgning for børn i alderen én gennem fem, din indkomst er begrænset til 133 procent af fattigdomsgrænsen. Begrænsningen for børn i alderen seks til 19 er 100 procent. Medicinsk trængende personer må ikke overstige 66 procent af den føderale fattigdomsgrænse. En ældre eller handicappede person kan ikke tjene mere end $ 903 om måneden, og par kan ikke overstige $ 1215. Som i 2011, den føderale fattigdomsgrænse er $ 10,830 for en husstand på én.

Resource grænser

Ud over krav til indkomst, Medicaid begrænser mængden af ​​aktiver, du har lov til at eje. Men ikke alle aktiver er tællelig. Dit hjem, bil og personlige ejendele er fritaget. For forældre eller værger for børn under 19, en fond, der ejes af en af ​​de husstandsmedlemmer er den eneste aktiv tælles. Grænsen ressource for en ældre eller handicappet person er $ 6600. Et par er begrænset til $ 9910 i aktiver.

medicinsk trængende

Folk med høje medicinske udgifter kan også kvalificere sig til Medicaid i Kansas. Hvis du overskrider grænsen for indkomst, trække dine medicinske regninger fra din indkomst. For at blive klassificeret som medicinsk trængende, skal justeres indkomst være lav nok til at opfylde retningslinjerne for berettigelse. Et barn, forælder til et barn, gravid kvinde, ældre eller handicappede person kan erklæres lægeligt trængende. Personer med behov for langvarig pleje, såsom et plejehjem, ofte ophobes en stor mængde medicinsk gæld i forhold til deres indkomst.

Related Articles