Meal Ideer til sportsfolk

February 24 by admin

Meal Ideer til sportsfolk


Praksis og forberedelse kan gavne enhver atlet præstation, og det omfatter at være opmærksom på hvad du spiser, før det store spil eller race. Brændstofpåfyldning din krop med masser af protein, calcium og vand vil sikre, at du er på din top, når det drejer sig tid til at arbejde ud, og vil hjælpe dig med at genoprette efter kampen er slut.

Protein

Et måltid fuld af protein er en fantastisk måde at hjælpe brændstof din krop, før de indleder sport. En proteinrig kost vil give dig mere energi, mens du arbejder ud, men kan også hjælpe din krop, når spillet er slut. Protein kan hjælpe med at reparere kroppens celler og opbygge og reparere muskler og knogler. Et måltid fuld af proteiner som æg, jordnøddesmør, fisk, kylling og nødder vil gå en lang vej at øge din sport ydeevne og hjælpe dig med at genoprette, når spilletiden er færdig.

Calcium

Calcium er en vigtig del af en atlet kost, som sport kan være svært på kroppens knogler. Spise et måltid rig på calcium, vil bidrage til at genoprette kroppens led og muskler efter en intens træning. Du kan tilføje sødmælk eller fedtfattig ost til dit måltid, eller prøve nogle frugt med ricotta eller hytteost. Vask dit måltid ned med et glas skummetmælk er også en effektiv måde at sikre din krop får calcium den har brug for før og efter en træning.

Vand

Holde hydreret er afgørende for atleter, og sørge for at drikke en generøs mængde vand med dit måltid vil hjælpe dig genopbygge kroppens vandstand, at du vil sved ud under din træning. Der er også masser af vand-rige fødevarer, du kan indarbejde i dit måltid, der vil tilføje til, at vand tæller. Frugter som appelsiner, æbler og pærer og grøntsager som spinat, selleri, romaine salat og gulerødder er fulde af vitaminer og fugtgivende egenskaber.

Related Articles