Marijuana Brug stigende blandt gymnasieelever: Anmeld

May 14 by admin

Marijuana Brug stigende blandt gymnasieelever: Anmeld


Current - og i nogle tilfælde, stigende - niveauer af marihuana brug 8., 10. og 12. gradere er grund til bekymring, amerikanske sundhed embedsmænd sagde onsdag.

Desuden misforståelse at marihuana er uskadelig fortsætter med at vokse blandt teenagere, ifølge en rapport udgivet af Det Hvide Hus Office of National Drug kontrolpolitik.

Men rapporten indeholdt nogle positive nyheder, også.

"Der er betydelige reduktioner i brug i mange lægemidler, herunder ulovlige dem," siger Dr. Nora Volkow, direktør for det amerikanske National Institute on Drug Abuse, som finansierede undersøgelsen. "Desværre, på den dårlige side, vi fastholde meget høje niveauer af marihuana brug samtidig opfattelsen af ​​den skade af marihuana brug er på det laveste det nogensinde har været -. Dette er bekymrende."

Det er denne opfattelse, der er kører den stigende brug af marihuana, siger Volkow. "Dette er til trods for at bruge hash i ungdomsårene er skadelig for den menneskelige hjerne," sagde hun.

I 2012, 6,5 procent af gymnasieelever sagde, at de røg marihuana hver dag - det er en stigning fra 5,1 procent i 2007, ifølge rapporten.

Og næsten 23 procent af disse studerende sagde, at de havde røget marihuana i måneden før undersøgelsen var færdig, og 36 procent optaget til ryge marihuana i det forløbne år.

Blandt 10. gradere, 3,5 procent sagde, at de røg marihuana dagligt og 17 procent sagde, at de har brugt stoffet i den seneste måned, mens 28 procent har brugt det i det seneste år, ifølge undersøgelsen.

Marijuana brug går op efter 8. klasse, fandt forskerne. Kun 1,1 procent af elever i 8. klasse sagde, at de brugte det dagligt; 6,5 procent brugte det den sidste måned og mere end 11 procent brugt stoffet inden for det seneste år, efterforskerne rapporteret.

Desuden kun omkring 42 procent af elever i 8. klasse siger lejlighedsvis marihuana brug var skadelig, mens næsten 67 procent sagde regelmæssig brug var skadelig. Det er de laveste priser, siden undersøgelsen begyndte at spore denne opfattelse i 1991.

Som teenagere bliver ældre og marihuana brug stiger, opfattelsen af ​​lægemidlets skadelighed fald. Blandt 12th gradere, tænker kun omkring 21 procent lejlighedsvis brug er skadeligt, og kun 44 procent mener regelmæssig brug er skadeligt, fastslår rapporten.

Volkow skylden opfattelsen af ​​marihuana som harmløse på mediernes opmærksomhed på lægemidlet og dets legalisering i flere stater. Fjernelse af juridiske barrierer betyder, at folk, der ikke ville have brugt stoffet, fordi det var imod loven nu, påpegede hun.

Undersøgelsen blev gennemført af forskere ved University of Michigan. I alt mere end 45.000 studerende fra næsten 400 offentlige og private skoler deltog i dette års undersøgelse.

En mere opmuntrende resultat var, at brug af andre stoffer blandt teenagere havde en støt beskedent fald. For eksempel i det forløbne år, med undtagelse af marihuana, stofmisbrug blandt teenagere var det laveste for alle grader. For elever i 8. klasse var det 5,5 procent, mens det var 10,8 procent for 10. gradere og 17 procent for 12th gradere.

I det forløbne år, brug af ecstasy blandt 12th gradere faldet til 3,8 procent, ned fra 5,3 procent for et år siden, bemærkede forskerne.

For det første år, undersøgelsen omfattede anvendelse af lægemidler kendt som "badesalt." Disse lægemidler indeholder en amfetamin-lignende stimulerende og sælges ofte i narkoudstyr butikker.

Brugen af ​​disse stoffer var forholdsvis lav, anføres det i rapporten. Blandt 12th gradere, for eksempel, sagde kun 1,3 procent, de brugte dem i den seneste måned.

Som for brug af hallucinogene urt Salvia, faldt dens anvendelse blandt 10 og 12 gradere. Sidste år 5,9 procent af 12. gradere sagde, at de brugte dette stof. I år, der faldt til 4,4 procent.

Andre højdepunkter i rapporten er:

  • Anvendelse af syntetiske marihuana, kendt som K2 eller Spice, var stabil i 2012 på lidt over 11 procent af 12th gradere.
  • Anvendelse af stoffer, der inhaleres fortsatte en nedadgående tendens faldt til 6,2 procent for elever i 8. klasse fra 8,3 procent i 2007.
  • Brug af receptpligtig narkotiske smertestillende gerne Vicodin faldet.
  • Anvendelse af stimulerende Adderall (anvendes til behandling af opmærksomhed-underskud / hyperactivity disorder) steg blandt gymnasieelever som opfattelsen af ​​sin skade faldet.
  • Anvendelse af kolde lægemidler indeholdende dextromethorphan stadig stabil på omkring 5,6 procent blandt gymnasieelever.
  • Alkohol brug faldt også til 29 procent af elever i 8. klasse fra 33 procent for et år siden; blandt 10. gradere brugen faldt fra 72 procent i 1997 til 54 procent.
  • Druk satser faldt til 5,1 procent fra 6,4 procent sidste år blandt elever i 8. klasse.
  • Cigaretrygning nåede sit laveste niveau blandt alle teenagere.
  • Anvendelse af små cigarer og hookah vandrør steg til næsten 20 procent af gymnasieelever.

Related Articles