Mange Teen Drug behandling programmer Fundet Mangler

June 20 by admin

Mange af de centrale elementer, som menes at være af afgørende betydning for en effektiv behandling i teen stofmisbrug programmer mangler fra en række velanskrevne programmer i USA.

Det er konklusionen af en rapport i spørgsmålet om Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine i september.

De manglende komponenter omfatter "køn og kulturel følsomhed," strategier for at engagere og fastholde teenagere, og evaluering af behandlingens succes, undersøgelsen fundet.

Til denne forskning, et panel af 22 eksperter identificeret ni nøgleelementer i effektive behandlinger for teen stofmisbrug, og revideret 144 velanskrevne teenager stofmisbrug programmer i USA. Programmerne blev scoret med en mulig samlet score på 45. Den gennemsnitlige score for behandlingsprogrammer var 23,8.

"De fleste af de 144 velanskrevne programmer vi undersøgte ikke fat på de centrale elementer i en effektiv adolescent stofmisbrug behandling," undersøgelsens forfattere skrev.

"Mere end 40 procent af de undersøgte programmer opfyldt færre end halvdelen af ​​de 45 komponenter, der udgør de centrale elementer, og kun 3 procent af programmer opfyldt fire femtedele af disse komponenter."

"Imidlertid blev high scores opnået på individuelle nøgleelementer af flere programmer i vores stikprøve, hvilket tyder på, at gennemførelsen af ​​de centrale elementer i praksis allerede inden for rækkevidde af de eksisterende programmer," forfatterne skrev.

Artiklen bemærkede, at kun 10 procent af de anslåede 1,4 millioner amerikanske teenagere (12 til 17 år) med et ulovligt stof problem er i behandling, sammenlignet med omkring 20 procent af voksne med et lægemiddel problem.

Forskerne bemærkede også, at teenagere har andre behov end voksne, når det kommer til narkotikabehandling programmer. For eksempel unge stofbrugere har ofte yderligere sundhedsproblemer, udviklingsbehov og er mere tilbøjelige til at anvende binge narkotika end voksne.

Related Articles