Mange børn kan have højt kolesteroltal, uanset vægt

September 17 by admin

Mange børn kan have højt kolesteroltal, uanset vægt


Om en af ​​tre Texas børn screenet for kolesterol i alderen 9 og 11 havde borderline eller højt kolesteroltal, potentielt placere dem i større risiko for fremtidig kardiovaskulær sygdom, har en ny undersøgelse fundet.

Fede børn var mere tilbøjelige til at have unormale kolesteroltal, men en stor del af normalvægtige børn havde også borderline eller højt kolesteroltal, siger ledende forsker Dr. Thomas Seery, en pædiatrisk kardiolog på Texas Børnehospital og en assisterende professor i pædiatri ved Baylor College of Medicine i Houston.

"Virkeligheden er, at 35 procent af børn, der ikke var overvægtige havde unormal kolesterol samt," Seery sagde.

Læger og forældre skal lære børn sunde vaner, såsom at spise rigtigt og udøver regelmæssigt, eller som voksne, de vil være mere tilbøjelige til at lide hjertesygdomme og slagtilfælde, sagde han.

"Hjerte-karsygdomme hos børn er sjældne, men vi ved, at åreforkalkning har sin begyndelse i barndommen," Seery sagde. "Jo bedre et job, vi gør nu, jo bedre de vil gøre senere i livet."

Tidligere undersøgelser har vist, at så mange som 70 procent af børn, der har forhøjede kolesteroltal forsørget disse høje niveauer, da de kom unge voksenliv, siger Dr. Patricia Vuguin, en pædiatrisk endokrinolog på Cohen Børns Medical Center i New Hyde Park, NY

"Dit kolesteroltal ved 9 er en afspejling af, hvor dit kolesterol vil være i 40'erne og 50'erne," Vuguin sagde.

De nye resultater, der er planlagt til at blive præsenteret mandag på det årlige møde i American College of Cardiology, der blev afholdt i Washington, DC, tage en endnu mørkere tone, når den holdes ved siden af ​​en anden undersøgelse også fremhævede på mødet.

Denne undersøgelse viste, at midt-skole børn, der tilbringer to timer eller mere på et fjernsyn eller computerskærm hver dag er mere tilbøjelige til at chow ned junkfood og har øget risiko for hjerte-kar-sygdomme, siger forskere.

Studiet af omkring 1.000 sjette gradere i sydøst Michigan fandt, at ivrig tv-seere og computer / videospil brugere begge indberettet spise omkring 3,5 snacks om dagen - en fuld snack mere end børn, der havde lav eksponering for disse teknologier.

"Forældre skal overvåge deres børns aktiviteter," siger ledende forfatter Dr. Elizabeth Jackson, lektor i fordelingen af ​​hjerte-kar-medicin ved University of Michigan. "Vores resultater giver endnu mere grund til at begrænse mængden af ​​tv-tid børn har, og har ret i overensstemmelse med de gældende anbefalinger," sagde hun i et møde pressemeddelelse.

Seery og hans kolleger foretog deres forskning efter nye retningslinjer for ungdomskriminalitet kolesterol screening blev udstedt af den amerikanske National Heart, Lung, og Blood Institute i 2011 og godkendt af American Academy of Pediatrics.

Retningslinjerne opfordrer til alle børn i alderen 9 og 11 til at gennemgå en kolesterol screening, med en opfølgende screening i alderen 17 og 21.

For at se, hvad disse screeninger kan afsløre, forskerne gennemgik medicinske optegnelser testet for kolesteroltal mellem januar 2010 og juli 2013 som en del af en rutinemæssig fysisk eksamen i Texas Børns Pediatrics Associates klinikker, en stor pædiatrisk primær pleje organisation næsten 13.000 børn.

De fandt følgende:

  • Drenge var mere tilbøjelige til at have unormale niveauer af total kolesterol, "dårlige" LDL-kolesterol og triglycerider (fedtstoffer i blodet).
  • Piger var mere tilbøjelige til at have unormale niveauer af "gode" HDL-kolesterol.
  • Hispanic børn var mere tilbøjelige til at have unormale niveauer af triglycerider og HDL-kolesterol.
  • Fede børn var mere tilbøjelige til at have over-the-board unormale niveauer af enhver form for kolesterol, med 41 procent, der lider et grænsetilfælde eller høje samlede kolesteroltal.
  • Omkring 35 procent af sund vægt børn havde unormale total kolesterol niveauer.

Seery håber disse resultater vil føre børnelæger til at følge de anbefalede kolesterol screening retningslinjer for børn.

Disse screeninger til stede "den perfekte mulighed for klinikere og forældre til at diskutere betydningen af ​​sunde livsstilsvalg på hjerte-kar-sundhed," sagde han. "Vores resultater giver en tvingende grund til at screene alle børnenes kolesterol i blodet."

Han agter at gennemføre opfølgende forskning for at se, hvor godt børnelæger er at overholde retningslinjerne.

Nogle børnelæger har været tilbageholdende med at screene for frygt for, at børn vil blive lagt på kolesterolsænkende medicin som statiner, siger Seery.

Men en anden ekspert tyder på, at det ikke sandsynligt at ske for de fleste børn.

Kun omkring 1 procent af børnene faktisk kvalificere sig til statiner, og først derefter på grund af genetiske faktorer, der forårsager deres højt kolesteroltal, siger Dr. Stephen Daniels, formand for pædiatri på Børnehospital Colorado og en talsmand for American Heart Association.

"Den bekymring er, at over en meget lang sigt, vi ikke rigtig ved, hvad de negative virkninger af statin brug kunne være," Daniels sagde. "Vi har en tendens til at reservere behandling med statiner til børn med de allerhøjeste niveauer af LDL-kolesterol."

I stedet bør læger og forældre understrege vigtigheden af ​​en sund kost og regelmæssig motion i at kontrollere kolesterolniveau i børn, sagde han.

Vuguin sagde undersøgelsen har nogle ulemper, dog. Fordi det kun er involveret børn i Texas, kan det ikke afspejler sundhed børn landsdækkende, bemærkede hun.

Også undersøgelsen så tilbage på kolesterol screeninger, der allerede havde fundet sted, sagde hun. Det er ukendt, om lægerne anmodede om disse screeninger om børn, der havde andre sundhedsmæssige betænkeligheder, som kan forvrænge numre, og om disse børn havde deres screening efter en ordentlig hurtigt for at sikre deres kolesteroltal ikke fik en sidste-minut bump fra skive af pizza de spiste timer før.

Fordi den nye forskning er præsenteret på en medicinsk møde, bør de data og konklusioner ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Related Articles