Magnetisk Brain Stimulation Might Sag Stroke Recovery: Undersøgelse

February 8 by admin

Magnetisk Brain Stimulation Might Sag Stroke Recovery: Undersøgelse


Magnetisk stimulering af hjernen synes at bidrage til at fremskynde inddrivelsen af ​​tale og sprog i slagtilfælde overlevende, en lille ny undersøgelse viser.

Undersøgelsen, der blev offentliggjort juni 27 i tidsskriftet Stroke, peger på et nyt værktøj patienter kan bruge til at genvinde tabte funktion, siger forskerne.

"I årtier har dygtige tale og sprog terapi været den eneste behandlingsmulighed for slagtilfælde overlevende", der har mistet en vis evne til at kommunikere, studere ledende forfatter Dr. Alexander Thiel sagde i et tidsskrift pressemeddelelse.

"Vi er på vej ind spændende tider, hvor vi kan være i stand til i nær fremtid at kombinere tale og sprog terapi med non-invasiv brain stimulation tidligere i opsvinget," siger Thiel, der er lektor i neurologi og neurokirurgi ved McGill University i Montreal. "Dette kan resultere i tidligere og mere effektiv afasi nyttiggørelse og også have økonomiske konsekvenser."

Forskerne sagde mellem 20 procent og 30 procent af slagtilfælde overlevende lider af afasi (vanskeligheder med tale, forståelse sprog, læsning eller skrivning).

Den canadiske undersøgelse omfattede 24 slagtilfælde overlevende med flere typer af afasi. Tretten af ​​dem modtog transkraniel magnetisk stimulation (TMS) og 11 fik en "fingeret" brain stimulation.

TMS enhed er en håndholdt magnetspole, der leverer lav intensitet stimulation og forårsager muskelsammentrækninger, når de placeres over hjernens motor cortex. I fingeret stimulation, spole intensitet var for lav til at have nogen reel stimulering.

Hver dag i 10 dage, patienterne fik 20 minutter af TMS eller fingeret stimulation efterfulgt af 45 minutters tale og sprog terapi. I gennemsnit patienterne i TMS gruppen viste tre gange større forbedring end dem i fingeret stimulation gruppe, Thiel team fundet.

TMS havde størst indflydelse på forbedring af patienternes evne til at navn objekter, som er en af ​​de mest invaliderende afasi symptomer.

"Vi mener, brain stimulation bør være mest effektive tidligt, inden omkring fem uger efter slagtilfælde, fordi gener, der kontrollerer gendannelsesprocessen er aktive under dette vindue," Thiel sagde.

Totakt rehabilitering eksperter var forsigtigt optimistisk om resultaterne.

"Dette er en lille undersøgelse, men det gav interessante resultater," siger Dr. Kristjan Ragnarsson, formand for rehabilitering medicin på Icahn School of Medicine på Mount Sinai i New York City. "Resultaterne viser, at transkraniel magnetisk stimulation er vigtigt at bruge tidligt, men det er også, når vi ser den største forbedring i vores patienter både naturligt og med hjælp af taleterapi. En større, velkontrolleret undersøgelse er nødvendig for at bekræfte enhver lang- langsigtede fordele efter den første testperiode. "

Thiel team sagde en større undersøgelse i TMS terapi er indstillet til at lancere fire steder i Canada og et i Tyskland senere på året.

En anden ekspert enige om, at behandlingen viser løfte og tilføjer, at TMS er blot en af ​​mange nye teknikker, der hjælper slagtilfælde overlevende.

"Slagtilfælde er den førende årsag til varig invaliditet," siger Dr. Bruce Volpe, en efterforsker på Feinstein Institute for Medical Research i Manhasset, NY

"[Men], forsøg på at forbedre inddrivelsen efter slagtilfælde har levendegjort med de invasive teknologier baseret på robotter og magnetisme og elektricitet," sagde han. I sin oplevelse, "patienter med apopleksi og robot uddannelse opretholde bedre resultater end dem med kun standardbehandling."

Volpe sagde mange af disse nye metoder er i brug på sin institution og "giver forbedret genopretning for mange patienter med apopleksi, selv for dem, der er uger og måneder efter episoden."

Related Articles