Magnetic Fields Koncentrer Drug Delivery

July 24 by admin

Magnetic Fields Koncentrer Drug Delivery


Magnetiske felter kan bruges til direkte narkotika nanopartikler til metal stents i beskadigede blodkar, hvor de slip medicin, der hjælper forhindre blodkar blokeringer, rapporterer amerikanske forskere.

Hos mennesker stents - små metal mesh rør - er ofte anvendes til behandling af hjerte-kar-sygdom ved at virke som et stillads til at holde et delvist tilstoppet blodkar åbne, og mange er belagt med medicin til yderligere at forhindre blodkarret fra at blive blokeret.

I forsøg med lab rotter, den nye magnetiske teknik opnåede bedre resultater med en lavere dosis end konventionelle ikke-magnetisk terapi, ifølge lederen af ​​undersøgelsen Dr. Robert J. Levy, formand for pædiatrisk kardiologi på Børnehospitalet i Philadelphia og kolleger.

Nanopartikler - mikroskopiske partikler så små, at en nanometer er en milliontedel af en millimeter - har for nylig tiltrukket intens videnskabelig interesse. Resultaterne af denne undersøgelse kan føre til indførelsen af ​​en ny medicinsk værktøj kaldet vaskulær magnetisk intervention.

"Det kan blive en stor platform teknologi til at levere lægemidler og andre midler til særlige steder, hvor de kan give fordele i syge eller tilskadekomne blodkar," Levy sagde i en pressemeddelelse.

I denne undersøgelse, forskerne implanteret rustfrit stål stents i lab rotter halspulsårer - hovedfærdselsårerne i nakken, der leverer blod til hjernen. Derefter injiceres gnavere med nanopartikler imprægneret med en jernoxid, der reagerer kraftigt på et magnetisk felt. Forskerne produceret en ensartet magnetfelt omkring rotterne i fem minutter, hvilket magnetiserede stenterne og nanopartikler. Som et resultat, store antal af nanopartiklerne rejste til stenterne og frigivet et stof, der hjælper med at holde arterier fri for blokeringer.

Denne anvendelse af magnetfelter til at koncentrere lægemiddeladministration producerede bedre resultater end konventionel behandling, siger forskere.

Undersøgelsen vises i denne uges online nummer af Proceedings of National Academy of Sciences.

Related Articles