Måder at tage sig af et spædbarn tænder

August 31 by admin

Måder at tage sig af et spædbarn tænder


Heldigvis for ammende mødre, er børn født uden tænder. Under tandkødet, tænderne danner små knopper og vil begynde at bryde igennem til den virkelige verden, når barnet er et sted mellem 4 og 6 måneder gamle. skal gives behørig opmærksomhed til et barns mund, selv i vorden. De vaner børn lære, mens de er unge vil vare hele livet.

Den vigtige rolle, Løvfældende tænder

Mange forældre har ingen anelse om den afgørende rolle, de løvfældende tænder, også kendt som baby tænder, spille i at danne de blivende tænder deres barn vil få på et senere tidspunkt. Baby tænder er mere end blot en pint-størrelse version til at passe deres mindre mund. Baby tænder er plads ihændehavere for voksne tænder. Selvfølgelig, baby tænder give barnet til at bide og spise ordentligt, men det er ikke deres eneste formål. Tidlig tab af baby tænder som følge af forfald eller skader kan have ødelæggende virkninger på den permanente tandsæt. Baby tænder for tidligt mistet kræver plads opretholde apparater, der skal placeres i barnets mund. Disse apparater er praktisk, men vil aldrig erstatte barnets baby tænder. De bevarer kun plads til de blivende tænder. Øve ordentlig mundhygiejne for børn fra barndom forhindrer for tidlig tab af baby tænder med fordelen af ​​at undervise barnet sunde vaner til når hun bliver ældre.

Vask Baby Gums

En mor kan se ind i hendes barnets mund efter en fodring og se mælk gemmer sig i alle folderne i munden. Mælk, selv modermælk indeholder laktose. Lactose er sukker og bliver til bakterier. Under vorden, er det nødvendigt, mindst én gang dagligt, til at massere barnets gummer med en blød, våd barn vaskeklud. Dette vil fjerne eventuelle aflejringer af laktose, som ikke bør være der. Det er også tilrådeligt at rådføre sig med en børnelæge om en recept på barnet for fluorid dråber, især hvis vandet barnet bliver ikke fluoreres. Fluor har en vis effekt på de løvfældende tænder, men har en dybt positiv effekt på de permanente tænder. Begrænsning sutter er en fantastisk idé, som selv de ortodontiske sutter vil forårsage uønsket bevægelse af den permanente tandsæt, som den bryder ud.

Børstning et lille barns tænder

Naturligvis en 18-måneder gammelt barn ikke vil være i stand til at børste sine egne tænder. Men på dette tilbud alder, har hun en mundfuld af dem, og de har brug for opmærksomhed for at holde dem sunde. Et barn størrelse tandbørste vil gøre fint med en lille mængde barns tandpasta. Voksen kan minty tandpasta være for stærk for en lille en til at håndtere og mynte kan brænde små munde. Gør det til en vane at børste barnets tænder mindst en gang om dagen, så længe hun vil gøre det, der skal gøres. Børste fronter og ryggen af ​​hver af tænderne sammen med tungen, som tungen er hvor bakterier vokser. Hvis barnet har nogle tænder tæt sammen, se, om hun vil tillade brug af tandtråd mellem dem. Selv babyer normalt har huller mellem tænderne og behøver ikke tandtråd, det er bare en anden måde at lære hende en god vane i en tidlig alder. Fluorid dråber bør fortsætte, men når barnet er gammelt nok, kan hun skiftes til tyggetabletter.

Baby Bottle Mouth Syndrome

Baby flaske syndrom kan være ødelæggende for et barn, da det kan resultere i tab af alle de løvfældende tandsæt, skaber problemer for den permanente tandsæt. Baby flaske mund er betegnelsen for grasserende forfald et barn får i munden som et resultat af at sove med en flaske. Juice flasker indeholder fruktose, og mælk indeholder laktose. Begge er sukker, og når et barn sover med en flaske, sukker tæpper tænderne hele natten. Det tager ikke lang tid for henfald til at udvikle og ofte med den tid moderen indser, hvor forfærdeligt det er, det er ude af kontrol. Voldsom forfald kan resultere i en traumatisk oplevelse for en lille en. Dental arbejde på små børn skal udføres af en specialist kaldes en pedodontist. For sikkerhed, vil barnet bør dæmpes eller sederet eller begge dele. En papoose board er almindeligt anvendt. Det er en wrap som pins barnets arme og ben mod sin krop for at forhindre ham i at bevæge sig, som og kan være frygteligt skræmmende. Andre muligheder er en let beroligende af chloralhydrat eller potentiel IV sedation. Baby flaske munden kan afværges med ordentlig hjemmepleje fra forældrene

Related Articles