Må ikke give børn en pause

September 26 by admin

Cykler, basketball, fodbold og rulle- sport, i nævnte rækkefølge, øverst på listen over otte hæfteklammer af sjov, der fører til flest blå mærker og brækkede knogler blandt amerikanske børn, rapporterer en ny undersøgelse.

Men det betyder ikke, forældre bør ikke lade børnene have det sjovt, siger forskerne.

"Deltagelse i disse former for aktiviteter er vigtig for udviklingen af ​​et barns fysiske og sociale færdigheder. Ønsker vi ikke at tage væk fra det overhovedet," siger ledende undersøgelse forfatter Dr. John M. Purvis, assisterende professor i ortopædisk kirurgi på University of Mississippi Medical School.

Han siger, at undersøgelsen bør tjene som en heads-up til forældre - en advarsel om, at tilsyn, veldesignede udstyr og lidt forsigtighed er vigtige, når børnene er ved at blive børn.

For eksempel foreslår Purvis holde børn fra tyggegummi, mens du spiller basketball. Tilsyneladende masser af børn får det fast i deres windpipes.

Ved hjælp af data fra Consumer Product Safety Commission USA undersøgelsen undersøgte 2,2 millioner uheld, der landede deres ofre, aldre 5 til 14, i skadestuer, læger kontorer og klinikker sidste år.

Cykler var involveret i flest uheld, med 415.000 i år 2000, siger undersøgelsen. Afrunding ud de øverste producenter af brudte og forvredet knogler og forslået lemmer er legepladser, fodbold, baseball / softball og trampoliner. Detaljer blev præsenteret på et nyligt møde i American Academy of Ortopædiske Surgeons.

For at holde børn sikkert, Purvis foreslår forældre:

  • Kontroller, at alle cykelryttere bære hjelme, forstå færdselsreglerne og bo off veje om natten.
  • Kjole basketballspillere i godt bornert passende sko med god trækkraft og modvirke iført smykker.
  • Har en læge kontrollere ethvert barn, der ønsker at deltage i fodbold. Nogle dødsfald i sporten har været knyttet til tidligere ikke indregnede hjerte lidelser.
  • Kontroller, at alle roller-bladers, skateboardere og scooter ryttere slid hjelme samt håndled og knæ beskyttere.
  • Opmuntre dit samfund til at erstatte gamle, forældede legeredskaber og gøre legeplads overflader chok absorberende. De fleste legeplads ulykker sker, når børn falder.
  • Beskyt ben knogler af fodboldspillere med benskinner.
  • Sørg for at alle mål stillinger er sikkert fastgjort og stolper er polstret.
  • Fremme anvendelsen af ​​udbryderregioner baseball baser, som reducerer ulykker, når børn glide ind i dem.
  • Gør alle fangere slid ansigtsmasker og lagkager bære hjelme med ansigt vagter. Og afskrække unge kander fra at kaste mere end 200 pladser om ugen.
  • Bare sige nej til trampoliner. Både den amerikanske Academy of Pediatrics og ortopædkirurger Gruppen siger, at de ikke kan gøres sikkert i hjemmet eller i skolen.

Alligevel vil alle de fornuftige råd i verden ikke fjerne alle blå mærker og pauser.

Nogle børn er simpelthen ulykke tilbøjelige, siger David C. Schwebel, assisterende professor i psykologi ved University of Alabama i Birmingham.

"Det er ikke en tilfældighed, og det er ikke fordi deres knogler er svagere," siger Schwebel. "Personlighed og temperament er store bidragydere. Visse børn er mere impulsive end andre, og det spiller en stor rolle i, hvorfor de har flere ulykker."

Schwebel siger, at hans forskning tyder på, at mens undervisning disse børn at stoppe op og tænke, før de springer kan hjælpe, det er lettere sagt end gjort.

"Impulsivitet er relativt stabilt gennem hele livet," siger han. "En impulsiv spædbarn tendens til at vokse op til at være en impulsiv voksen."

Hvad skal man gøre

Af sikkerhedsmæssige råd om alt fra sport til Halloween, så tjek den nationale sikkerhed til Kids kampagne.

Og for mere på børn og sportsrelaterede skader, besøge webstedet for National PTA.

Kilder: Interviews med John M. Purvis, MD, assisterende professor i ortopædisk kirurgi og rehabilitering, University of Mississippi Medical School, Jackson, Miss .; David C. Schwebel, Ph.D., assisterende professor i psykologi, University of Alabama i Birmingham, Birmingham, Ala.

Related Articles