Liste over Hospitaler i Chicago, Illinois

September 14 by admin

Liste over Hospitaler i Chicago, Illinois


Chicago er landets tredjestørste by, med over 2,8 millioner indbyggere. Byen indeholder hundredvis af museer, kunstgallerier, restauranter og kulturelle institutioner, og tiltrækker besøgende fra hele verden. Chicagos 227 kvadrat miles indeholder også mange hospitaler, hvoraf mange trækker medicinstuderende og fagfolk, samt patienter, fra hele verden.

Northwestern Memorial Hospital

Northwestern Memorial Hospital indtager en enklave lige ved Lake Shore Drive i kvarteret Streeterville Chicagos. Northwestern Memorial er en stor medicinsk og forskningsinstitution, med 1.600 tilknyttede læger, der også tjener som fakultetet af universitetets Feinberg School of Medicine. Hospitalet blev hædret af Thomson Reuters som en af ​​landets top 100 hospitaler for 2008, og driver en lang række afdelinger, der dækker flere hundrede specialiteter. Oprettet i 1972 ved en kombination af to 19. århundrede hospitaler, Northwestern fortsætter med at udvide, senest tilføje Bluhm Cardiovascular Institute i 2005, og Prentice Kvinders Hospital i 2007.

Northwestern Memorial Hospital
251 East Huron Street
Chicago, IL 60611
312-926-2000
nmh.org

John H. Stroger, Jr. Hospital i Cook County

John H. Stroger, Jr. Hospital Cook County, som blev opkaldt efter den mangeårige Cook County Board af kommissærer formand erstattet den gamle Cook County Hospital i 2002. Stroger er et offentligt sygehus med 464 senge fordelt på 1,2 millioner kvadratfod og er drives af Cook County Bureau of Health Services. Hospitalet erklærede mål er "at give et omfattende program af sundhedspleje af høj kvalitet med respekt og værdighed, at beboerne i Cook County, uanset deres evne til at betale", og i virkeligheden hospitalet er kendt for at behandle amtets fattigste indbyggere. Stroger mange afdelinger omfatter intensivbehandling, infektionssygdomme, kardiologi, dermatologi og almen medicin. Hospitalet er også involveret i en lang række forskningsprojekter, og er et universitetshospital, der tilbyder praktikophold til tredje og fjerde år medicinstuderende fra amerikanske medicinske skoler.

John H. Stroger, Jr. Hospital i Cook County
1901 West Harrison Street
Chicago, IL 60612
312-864-6000
cchil.org

Børns Memorial Hospital

Børns Memorial ligger i kvarteret Lincoln Park i Chicago, kalder sig selv "regionens øverste leverandør af pædiatriske speciale pleje," behandle mere end 140.000 børn i 2009. Personalet omfatter 1.100 pædiatriske specialister, og sygehuset er med til at træne omkring 200 mere hvert år gennem sit association med den pædiatriske afdeling af Northwestern s Feinberg School of Medicine. Hospitalet er også aktiv inden for forskning, med hundredvis af papirer offentliggjort i medicinske tidsskrifter hvert år og Børnenes Memorial Research Center åbnede i 1986. Børnenes Memorial planer om at åbne en ny bygning, den 23-etagers Ann & Robert H. Lurie Børnehospital af Chicago, på Feinberg campus i 2012.

Børns Memorial Hospital
2300 North Lincoln Avenue
Chicago, IL 60614
773-880-4000
childrensmemorial.org

Related Articles