Linsesuppe Ernæring Information

August 10 by admin

Linser suppe er et lavt kalorieindhold, høj-protein fad, der falder ind under Kød og bønner gruppe på det amerikanske landbrugsministerium (USDA) Food Pyramid. Ikke alene er linsesuppe fyldt med vigtige næringsstoffer, er det også billigt at købe eller forberede. Suppen er tilgængelig i økologisk eller almindelig form, og kan findes i de fleste dagligvarebutikker i dåse suppe midtergangen. En servering er 12 oz. eller en kop og en halv.

Kalorier

En servering af linsesuppe indeholder kun 190 kalorier og 5 kalorier fra fedt. Baseret på en 2.000-kalorie diæt, 0,5 g total fedt er til stede i suppen; imidlertid ingen mættet eller trans fedt er tilgængelig.

Kulhydrater og protein

Hvis du er carb-bevidste, linsesuppe er et glimrende valg, da hver servering indeholder 34 g kulhydrater, eller 11 procent af den daglige anbefalede godtgørelse. Suppen også prale 16 g kostfibre, som er afgørende for fordøjelsen. Linsesuppe er et ideelt valg, hvis du forsøger at tabe sig eller opbygge muskler, da det besidder 13 g protein.

Natrium og Kolesterol

Linsesuppe indeholder ingen kolesterol; Derfor anses det for et hjerte-sund mad i henhold til American Heart Association. Ligeledes skålen viser meget lidt natrium; kun 45 mg --- 2 procent af den daglige anbefalede godtgørelse --- er i hvert betjener.

Vitaminer og mineraler

Suppen er en god kilde til vitaminer og mineraler. En servering giver 70 procent af den foreslåede daglige mængde af vitamin A. Desuden 20 procent af den anbefalede jern godtgørelse er i enhver 12 ounce C-vitamin og calcium er også tilgængelige i mængder under 10 procent.

Advarsel

Ifølge startcooking.com bør linser opbevares i et mørkt sted for ikke mere end 12 måneder. Altid sortere gennem linser før forberede suppe, som små sten eller andre stumper af snavs kan være til stede i posen. Skyl linserne før madlavning og gemme rester straks at forhindre fordærv.

Related Articles